Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakopane zimą, co tam można robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-02, 16:40   #5
lavish_woman
Przyczajenie

Zakopane

Witam Mam do Was kilka pytań. Otóż, czy znacie kontakty do ludzi, u których można wynająć pokój w Zakopanem i tak najlepiej nie za daleko od centrum? Chodzi mi o takie przytulne, drewniane domki, w których mieszkają górale No a jak już nie da rady drewniany to przeżyję Zależy mi też żeby górna granica ceny byla 50zł/dobę bez wyżywienia. I jeśli macie jakieś sprawdzone propozycje to bardzo proszę o napisanie gdzie dokładnie, ile kosztuje i ile do centrum, powiedzmy konkretnie do Krupówek. Nie zależy mi też na niewiadomo jakich warunkach bo i tak nie będę siedzieć zbyt długo w pokoju, ale żeby tylko była ciepła woda i jakiś czajnik, wc, łóżko, no i mili gospodarze, z którymi da się pogadać.
A tak poza zakwaterowaniem, to co polecacie do zwiedzania? Chodzi mi głównie o walory przyrodnicze (jakie szczyty dla początkujących, jaskinie itp.), ale i kulturowe Planuję około 5-dniowy wyjazd. Może ktoś z Was ma ochotę zaproponować jakiś plan wycieczki dla 2 osób I przypominam jeszcze raz, że chodzi o Zakopane. Z sentymentu, bo byłam tam jako dziecko i najpierw tam chcę wszystko poznać Z góry dziękuję za wszelką pomoc
lavish_woman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując