Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Początek końca Eski Rock?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-02, 18:45   #25
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Poczatek konca Eski Rock?

niestety - to co zrobili, to żenada co prawda najczęściej i tak słuchałam w domu wieczorami, więc AŻ TAK nie przeszkadza mi sam fakt, że nie będzie ich można znaleźć w radiu (chociaż zdarzało się włączać w podróży itd).

o wiele bardziej martwi mnie, że ER z ogólnopolskiego - i przecież naprawdę popularnego! - radia staje się wręcz niszowa, co może za sobą pociągnąć kolejne zwolnienia redaktorów.... (Wojewódzkiego to mi szkoda najmniej, ale Bisiora i Wendro - owszem).

bo o ile muzyka w ciągu dnia była ot, taka sobie (przynajmniej mi nieprzeszkadzająca), to niektóre programy czy audycje autorskie po 21 są świetne. poza tym strasznie lubię całą ich ekipę (miałam okazję niektórych z nich spotkać na żywo), zdają się lubić i wspierać siebie nawzajem, a z kolei wokół radia powstała bardzo fajna społeczność słuchaczy. to widać na przykład na ich facebooku - jeśli ktoś go śledzi to wie, o czym mówię wydaje mi się, że mało która - jeśli w ogóle jakaś - stacja w Polsce może się czymś takim pochwalić. ale co tam, ważniejsza kasa i jakieś g.... disco.

szkoda, bardzo szkoda. mimo to trzymam za nich kciuki.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując