Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-03, 09:26   #4114
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Gratulacje!!! Małą filigranowa dziewczynka i jak szybko poszło

Znowu kolki nie dały małej pospać???

Dzień dobry, u nas wieczorem był armagedon mała tak wymusza ręce że to jest coś okropnego, zazwyczaj po kąpaniu szła ładnie spać a wczoraj walczyliśmy półtorej godziny, jak poczuła ręce to spokój, spała jak się ją odłożyło to od razu syrena. Powiedziałam sobie ze choćby się nie wiadomo co stało walczymy teraz z rączkami.
Wg wiecie co teraz zrobiłam, wsadziłam rano pieluchę pod bluzkę i stwierdziłam że sprawdze czy na młodą działa, ziewała dwa razy, położyłam ją teraz do łóżeczka, dałam smoka i położyłam jej pieluchę na buźce, zakryła się i zasnęła
A wgl zauważyłam że wieczorem musi mieć ciemno żeby zasnąć, musimy wyłączać telewizor i musi być ciemno wtedy jej sie łatwiej zasypia.

Ja dzisiaj pieke ciasta dla mamy bo mnie poprosiła, musi wziąć po kawałku do pracy- Barbara- więc z Zuzą już upiekłyśmy jeden placek
Jak się Zuzinka zakryła
A to mała cwaniara, rączki jej w głowie

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
DZiś 2 miesiecznica. :spingw inek:

chciałam dodać zdjęcie ale sie nie da
Ooo impreza na wątku
Ale to szybko leci nie ?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Któraś z Was pytała co kupić maluchowi... (aaby to Ty ?)
Ja wczoraj wymyśliłam że kupię Jasiowi jego osobistego Anioła Stróża tak mi jakoś do głowy wpadło :p
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora