2013-12-03, 12:55
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Cytat:
Napisane przez zubi89
Mój niestety tylko prywatnie  i to właśnie najlepszy gin w miesicie  dzisiaj pokazał mi dziecko dokładnie z każdej strony 3 razy słuchaliśmy serduszka jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.
|
   : love:  :l ove:  :lo ve:  :lov e:
jejku to musi być mega cudowne!
Wiecie co , jestem troche zdziwiona. Mam w rodzinie (bliskiej , chociaz tylko na papierze) dziewczyne , która ponoć bardzo zawsze pragnęła dziecka. No i po wielu staraniach zaszla w ciąże, jest teraz w 6 miesiącu i co mnie dziwi...co z Nią rozmawiam na tematy dziecięce (wózki , łożeczka , cokolwiek) to ja się bardziej ekcsytuje niż Ona. Strasznie chłodno o wszystkim mówi i do wszyskiego podchodzi bez emocji i strasznie to podkreśla - ze trzeba z rozsądkiem i bez emocji... no i tak się zastanawiam czy to coś złego cieszyć się ciążą ?! jeszcze tak zaawansowana ? zastanawia mnie to bardzo, bo ja wiem że będę się cieszyć i będę wręcz celebrować każdy ten dzień. A tu spotykam się z takim dziwnym chłodem, moja teściowa też tak do tematu podchodzi. To ze mną coś nie tak ? Wiadomo,że człowiek się martwi itp. ale normalnie mam wrażenie że to temat tabu się zrobil. Wiem że też nie można przesadzać w drugą stronę, ale kurcze czy ja jakaś dziwna jestem ?
|
|
|