2013-12-03, 12:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz
Cytat:
Napisane przez domii29
Jak się Zuzinka zakryła
A to mała cwaniara, rączki jej w głowie 
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------
Ooo impreza na wątku  
Ale to szybko leci nie ? 
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------
Któraś z Was pytała co kupić maluchowi... (aaby to Ty ?)
Ja wczoraj wymyśliłam że kupię Jasiowi jego osobistego Anioła Stróża  tak mi jakoś do głowy wpadło :p
|
A co to to ?
Cytat:
Napisane przez malinka123108
kociak dziekuje  a polozna mloda juz nie chodzi o to ze mloda ale widzialam po niej ze sama czuje sie niepewnie a mimo wszystko lubie gdy ktos czasem krzyknie ,czasem pocieszy mowi cio mam robic i wgl widac po kims ze jest pewny siebie wie co mowi i tyle a ona wydawala mi sie ze ciagle mowi to samo: no jeszcze troche jeszcze torche juz prawie koniec i tak czulam ze sciemniala  jak nadchodzil skurcz party to sie rozgladalam za tamta
aaa i nie dziwie sie co do akcji z sasiadem  tez jestem zawsze wystrachana jak mi pies ujada czy cos w tym stylu ..zaraz swiece swiatla i wszystko sprawdzac  szkoda ze maz chrapie
lineczka dzieki ,no mala bedzie mala bedie agentka jak starsza
dziekuje wam wszystkie laseczki,gratuluje porodow i wgl tym co jeszcze nie urodzily zycze powodzenia i szybkiego rozwiazania:0 i musze nap-isac! nie LEKAJCIE SIE nie jest tak zle  jak ujrzycie wasze pociechy wszystko minie jak reka odjal..wiem co mowie,bo kolezanka z sali rodzila od poniedzialku do czwartku w strasznych bolach skurcze mega i wgl i jak tylko ja przywiezli na sale to juz wygladala jak nowonarodzona mimo ze 3 noce nie spala..ale to sprawka wagi dziecka bo jej maly wazyl 4 kg a rodzila naturalnie i pierwsze dziecko
|
Wiesz co? Cos w tym jest !
Wczesniej sie nad tym nie zastanawialam ale tez na poczatku mialam mlodziutka polozna , I tez slyszalam : dobrze! Dobrze! Jeszcze troche , juz prawie, swietnie Ci idzie - a ja czulam ze nic nie idzie wiec pomyslalam ze poprostu one tak musza .. Az wpadla taaaka duza polozna , przerazila mnie swoim wygladem I wiedzialam ze teraz to urodze darła sie przyj! Przyj! A nie dyskutuj .zaraz widzialam ta emote Balam sie ale wiedzialam ze wie co robi , no I urodziłam!
Cytat:
Napisane przez Pociety
Witam!
Ula dzisiaj grzecznie spała, za to mnie ząb pobolewał ; o
Postanowiłem, że wpadnę tutaj i zacznę Wam truć relacjami od strony ojcowskiej strony mocy; d
Mya przewija małą, została Kupomistrzem, a Ula Kupomiotkiem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
sorry 
Witamy , witamy Ryba - wpisz Pana na pierwsza strone
Dobrze , ze moj Tz nie wpadł na pomysl zeby zalozyc tutaj konto
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|