Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-03, 13:03   #4162
anka_85
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Witam w klubie... dziaiaj w nocy tz mnie budzi i mowi, ze Lulka chce jesc .. a ja sie tak patrze na niego i pytam sie akad wytrzasnal to dziecko wgl nie wiedzialam co sie dzieje i dopiero rano sobie to przypomniałam

Haha.tylko jegomi tu brakowalo i jego sucharow. Stworzymy drugi sloik na 5-zlotowki pt. Kara za suchara
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja nie umiem spać. po tych przeżyciach i tym całym szpitalnym horrorze, problemach nie umiem się zrelaksować, dodatkowo mały i stres z nim związany (chociaż wszystko jest w porządku)...
zwariuje.
dobrze że już te ataki histerii i placzu mineły

mnie ciotka zaatakowała za kp. powiedziałam jej co myślę, udało się grzecznie, ale czuje że drugi raz wybuchnę... ona 5 lat karmiła syna piersią...

mała noga śpi wlaśnie, ale ciężko było go nakarmić (łyka powietrze, taki łapczywy, szok) zadecydowałam dawać 4 ły zeczki mleka i to go wyraźnie satysfakcjonuje. w koncu się najadł..

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
a ja mam bb a mój mały jest chory
ja już 2 dzień na antydepresantach, byłam wczoraj u lekarza i to wszystko z kontroli się wymyka, najgorzej jest w nocy....

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora