2013-12-03, 13:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz
Cytat:
Napisane przez Mya1989
Witam w klubie... dziaiaj w nocy tz mnie budzi i mowi, ze Lulka chce jesc .. a ja sie tak patrze na niego i pytam sie akad wytrzasnal to dziecko  wgl nie wiedzialam co sie dzieje  i dopiero rano sobie to przypomniałam
Haha.tylko jegomi tu brakowalo i jego sucharow. Stworzymy drugi sloik na 5-zlotowki pt. Kara za suchara 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja nie umiem spać. po tych przeżyciach i tym całym szpitalnym horrorze, problemach nie umiem się zrelaksować, dodatkowo mały i stres z nim związany (chociaż wszystko jest w porządku)...
zwariuje.
dobrze że już te ataki histerii i placzu mineły 
mnie ciotka zaatakowała za kp. powiedziałam jej co myślę, udało się grzecznie, ale czuje że drugi raz wybuchnę... ona 5 lat karmiła syna piersią... 
mała noga śpi wlaśnie, ale ciężko było go nakarmić (łyka powietrze, taki łapczywy, szok) zadecydowałam dawać 4 ły zeczki mleka i to go wyraźnie satysfakcjonuje. w koncu się najadł..
Cytat:
Napisane przez Lilith890502
a ja mam bb a mój mały jest chory 
|
ja już 2 dzień na antydepresantach, byłam wczoraj u lekarza i to wszystko z kontroli się wymyka, najgorzej jest w nocy....
|
|
|