2013-12-03, 16:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Cytat:
Napisane przez kubus puchatek
Mam pytanko, myslicie,że fajnym pomysłem byłoby napisanie przez każdą z nas recenzji wózka jakiego używamy? Jaki model i typ,jaki sposób użytkowania,bo wiadomo jedne z nas smigają dziennie 4h w terenie a inne werandują. Wady i zalety i najważniejsze,czy ponownie byście się zdecydowały na ten sam wózek?
jeszcze jedno pytanko małe mam: która opanowała do perfekcji obcinanie pazurków Maluchowi ? ja nadal tylko na śpiocha obcinam i musze dosłownie co 1.5-2 dni. też tak macie?
|
Ja jeszcze recenzji
nie moge napisać bo spacerówki nie sprawdzałam
Paznokcie obcinam: na śpiocha , podczas karmienia lub sadzając sobie na kolanach. Rosną strasznie szybko.
Cytat:
Napisane przez elaine-blath
I cos chciałam jeszcze...
Aaaa.... do dziewczyn, którym dzieci mało śpią? dużo czarnej herbaty pijecie?
I do nocnych pobudek - to już chyba Surka napisała, że dziecku może być chłodno. Igorek jest zimnolubny, ale ostatnio przestał mu wystarczać śpiworek i kocyk lekki (bodziak z krótkim i zwykły pajac). Musiałam ciepły kocyk dołożyć. A temp niby 20 stopni, ale chyba teraz jakoś inaczej ją odczuwa niż latem.
Kejt: masz jakis podgląd, na którym miejscu jesteś? bo klikam klikam a ciągle poza listą...  aaa i gratuluję nagrodyz SAMO_SIĘ! 
|
ja nie pije wcale
Cytat:
Napisane przez Kathe
czy Wasze dzieciaczki tez tak maja ze machaja jedna reka jakby chciely leciec??
Michal od dzisiaj cos takiego robi prawa raczka, nie wiem czy to normlane?
|
Mój robi supermana
Właśnie nakarmiłam jabłuszkiem z bananem i jak zrobiłam chwilę przerwy to płacz był.
Teraz robi kupę 
A i te rozszerzanie diety super na mojego wpływa bo po zjedzzeniu gada jak najęty i wydaje nowe dźwięki
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app
|
|
|