Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-03, 16:15   #1129
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Mam pytanko, myslicie,że fajnym pomysłem byłoby napisanie przez każdą z nas recenzji wózka jakiego używamy? Jaki model i typ,jaki sposób użytkowania,bo wiadomo jedne z nas smigają dziennie 4h w terenie a inne werandują. Wady i zalety i najważniejsze,czy ponownie byście się zdecydowały na ten sam wózek?

jeszcze jedno pytanko małe mam: która opanowała do perfekcji obcinanie pazurków Maluchowi ? ja nadal tylko na śpiocha obcinam i musze dosłownie co 1.5-2 dni. też tak macie?
Ja jeszcze recenzji
nie moge napisać bo spacerówki nie sprawdzałam
Paznokcie obcinam: na śpiocha , podczas karmienia lub sadzając sobie na kolanach. Rosną strasznie szybko.

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
I cos chciałam jeszcze...
Aaaa.... do dziewczyn, którym dzieci mało śpią? dużo czarnej herbaty pijecie?
I do nocnych pobudek - to już chyba Surka napisała, że dziecku może być chłodno. Igorek jest zimnolubny, ale ostatnio przestał mu wystarczać śpiworek i kocyk lekki (bodziak z krótkim i zwykły pajac). Musiałam ciepły kocyk dołożyć. A temp niby 20 stopni, ale chyba teraz jakoś inaczej ją odczuwa niż latem.
Kejt: masz jakis podgląd, na którym miejscu jesteś? bo klikam klikam a ciągle poza listą... aaa i gratuluję nagrodyz SAMO_SIĘ!
ja nie pije wcale

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
czy Wasze dzieciaczki tez tak maja ze machaja jedna reka jakby chciely leciec??
Michal od dzisiaj cos takiego robi prawa raczka, nie wiem czy to normlane?
Mój robi supermana

Właśnie nakarmiłam jabłuszkiem z bananem i jak zrobiłam chwilę przerwy to płacz był.
Teraz robi kupę

A i te rozszerzanie diety super na mojego wpływa bo po zjedzzeniu gada jak najęty i wydaje nowe dźwięki
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora