Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dylemat moralny
Wątek: Dylemat moralny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-03, 18:59   #10
Littlejackie
Zadomowienie

Dot.: Dylemat moralny

Cytat:
Napisane przez RedDragon Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuje za wszelkie sugestie i odpowiedz .

Już odpowiadam na postawione pytanie: nie, nie jest tak. Jeżeli już miałbym kogoś faworyzować to raczej skłaniałbym się ku pierwszej, bo miałem już okazję z nią rozmawiać i dyskusje z nią są naprawdę ciekawe . Ta druga to na razie duża niewiadoma, i właśnie dlatego chce się przekonać. Ale na pewno żadna z nich nie jest "kołem zapasowym". Która jest natomiast "kołem napędowym" to jeszcze nie wiem .
Przez wspominany tutaj efekt "wow", chodziło mi bardziej o zauroczenie czasami pojawiające się przy tego rodzaju spotkaniach. Tutaj faktycznie tego nie było, ale to raczej nie przekreśla że uczucie pojawi się na którymś z kolejnych spotkań. Jeżeli natomiast będę wiedział że faktycznie nic z tego nie będzie, na pewno szczerze z nią o tym porozmawiam.

Ok, to wszystko w porządku. Taki początek to czas na poznawanie, także i tej pierwszej jeżeli jest ciekawą rozmówczynią i czekasz na moment zauroczenia. Dobrze wiedzieć, żeś sensowny facet i masz jakieś poczucie przyzwoitości Mam nadzieję, że jak coś do którejś z nich poczujesz to nie będziesz bawił się w żadne gierki z kołami zapasowymi, bo to już draństwo niestety. No i oczywiście życzę fajnych znajomości. Pozdrawiam
Littlejackie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując