Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem w łóżku.. Prośba do dziewczyn o poradę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-03, 19:04   #1
Longan323
Przyczajenie

Problem w łóżku.. Prośba do dziewczyn o poradę

Witam

Nie wiem czy ten temat był już tutaj poruszany, w każdym razie ja nie znalazłem, a jeśli był to przepraszam i proszę o odnośnik do niego. Mam mały problem z moją dziewczyną w łóżku, a mianowicie gdy kochamy się, to ona bardzo szybko dochodzi. Naprawdę bardzo szybko, to jest kwestia kilkudziesięciu sekund. Oczywiście cieszy mnie to, tylko że po tym gdy ona dojdzie, cała ochota na dalszy seks z jej strony przemija. Oczywiście pozwala mi "dokończyć" ale nie czuję się z tym komfortowo, bo wiem, że nie jest to już dla niej przyjemne

Rozmawialiśmy na ten temat i ona mówi, że po orgazmie staje się "tam" bardzo czuła i gdybym nie doszedł w odpowiednim czasie po niej, to było by dla niej nawet bolesne. Postanowiliśmy że po tym jak ona osiągnie orgazm odczekamy chwilę, ale nadal nie jest tak jak powinno być i mimo że ona o tym nie chce mówić, to ja czuję, że nie jest jej do końca dobrze.

Zmiana pozycji nie bardzo wchodzi w grę, bo ona twierdzi, że orgazm osiągnąć może tylko w jednej pozycji tzn. "na jeźdźca" - gdy ona jest na górze, z kolei ja za tą pozycją nie przepadam. Jeśli możecie mi jakoś doradzić to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!
Longan323 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując