Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-04, 10:55   #2603
gojka24
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
w szczeniaczku są z tyłu dwa zabezpieczenia-takie długie sztywne folijki(chyba izolują bateria)-jedna powinna być wyjeta w sklepie-żeby można było wypróbwać zabawkę-drugą usuwa się samemu...jeśli wyjęłaś z pakowania szczeniaczka to one są widoczne...zaraz zrobię fotkę..
ale i tak zwracamy szczeniaczka...większy wczoraj szał miał Antonio na
Neti w pierwszym momencie byłam pewna, że to test z II....

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Coś w tym jest, że kobieta w ciąży inaczej wygląda. Ja akurat nie wiem o co chodzi, ale moja znajoma na studiach od razu widziała po koleżance, że jest w ciąży zanim ta nam się pochwaliła
słyszałam kiedyś, że kobieta w ciąży ma błyszczące się oczy i takie jakby za mgłą i po tym poznają.... Ale jakoś mi się nie chce wierzyć w to.... Choć znam kilka przypadków, że ktoś stwierdził, że ta czy tamta w ciąży, że widać po oczach i za jakiś czas rzeczywiście ciąża...

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Tak samo nadrabiam i nadrabiam zaległości, już mi mało zostało

Znów wczoraj nie zdałam, kierowcą to ja prędko nie będę następny jutro.

Ogladała któraś wczoraj Magazyn ekspresu reporterów ?
Ale się poryczałam..
Biedna, ja podchodziłam 3 razy... poddałam się, bo był to początek ciąży i nie chciałam się już stresować... A, że teraz przepisy się pozmieniały to po prostu się boję.... Choć szkoda kasy, bo sporo na to poszło... Trzymam kciuki, aby Tobie się udało...

Jestem jeszcze, ale jak długo . Właśnie poszedł pogadać, może czegoś się dowie.... Jakaś taka rozbita dziś jestem... Dziwnie się czuję, ajk pomyślę, że zostanę sama z dzieckiem nie wiadomo na jak długo.... Wiem, że to nie koniec świata kilka z Was od początku jest sama, bo tż gdzieś daleko pracuje.. Pomimo to źle mi z tą myślą...
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora