2007-05-22, 08:50
|
|
|
Piers do przodu
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Pierwszy raz EL, Cacharel, Guerlain etc
NIEAKTUALNE !!!!
Witam,
To mój pierwszy raz więc ew. proszę o wyrozumiałość:
Mam do zaoferowania:
1. Estee Lauder Illusionist Intense Brown pełnowymiarowy świeżutki tusz wypróbowany kilkakrotnie w kartoniku (KENZO zostanie szczęśliwą właścicielką)
2. Lou Lou Blue CACHAREL deo perfumowane 150 ml RARYTASIK - zostało wg mnie ok 50% - leci do Doroty-Coco
3. miniatura Elisabethan Rose ETD Penhaligons - z 5 ml zostało 4,5 ml - leci do E
4. Meteorites Beige Chic (kuleczki) 33g w kartoniku - zużyte w ok 10% (TOMAMA zostaje szczęśliwą właścicielką)
5. Hermes Caleche - 50 ml EDT w wersji bez atomizera, lane - nieaktualne
6. Konturówka Estee Lauder z pędzelkiem kolor "Copper Writer" (rdzawa czerwień złamana brązem) trzykrotnie temperowana, mięciutka i nie połamana 5. 2 tubki po 3 ml kremu do cery normalnej i mieszanej DIOR CAPTURE R 60/80. ULTIMATE WRINKLE CREME. LIGHT AND FRESH TEXTURE.NA DZIEŃ I NOC
6. atomizerek 7 ml w metalowej obudowie z zawartością do wyboru: SAFARI RL, POISON Dior, Victorian Posy Penhaligon's, Le Baiser Lalique, Paris Roses de Bois YSL - atomizerek leci do Doroty-Coco
7. Żel do relaksu stóp YR Lavande - zużycie max 5%
8. Tester CHANEL Hydrabase w kolorze 10 MALICE zużycie oceniam na jakieś 55%
9. GUERLAIN KissKiss Prrecious Colours Silky & Delicious w kolorze 570 Rose Impodique kilka razy maźnięty - leci do Doroty-Coco
Fotki wkrótce 
Poszukuję ciekawych cieni w tonacji złoto / brązowej i niszowych zapachów.
Czas edycji: 2007-06-19 o 10:48
|
|
|