2013-12-04, 12:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Cytat:
Napisane przez vioris
Inaczej w żłobku. Ja bym nie dała dziecka do żłobka, bo serio nie wiadomo co tam z tymi dziećmi robią a dziecko nie powie  Współczuję że tak źle trafiłaś. W przedszkolu akurat było ok i tym pierwszym do którego chodziła i potem tym do którego się przeniosła po przeprowadzce.
Chociaż ja w tym drugim nie lubiłam jej pani bo jakoś miałam wrażenie, że mnie nie lubi  Ale jak córka zaczęła wykazywać zdolności wokalne, a pani była po szkole muzycznej to już się kontakt zacieśnił  Wtedy to nawet powiedziałabym, że córka była bardzo w przedszkolu "pożądana" bo na wszystkie występy ona śpiewała solówki i jak jej nie było to nie miał jej kto zastąpić
Inne dzieci jakoś akurat w jej grupie nie wykazywały takich zdolności
Teraz za to w szkole jej wychowawczyni jest bardzo ok i z nią często rozmawiam
|
no właśnie bo tak to jest. jak dziecko należy do dzieci, potulnych, ambitnych i grzecznych to jest czyimś ulubieńcem i panie wtedy też są inne do takiego dziecka i do rodzica. Mój synuś był głośny, marudny i gryzł jak jakieś dziecko mu coś zabrało to już był dzieckiem gorszej kategorii. No ale niestety tak to wygląda.
Cytat:
Napisane przez Juliette25
Najgorsze dla mnie jest to, że jak leżę to czuję te pukania i gdy przyłożę rękę do brzucha to mały daje znać. Kiedy szybko wołam męża i każę mu dotknąć - mały nie chce... zamyka się w sobie i nie czuję wtedy nic. Czyżby już się bał ojcowskiej ręki?
I denerwuje mnie to, że tylko ja mogę to poczuć, a z TŻ-tem chciałam się tą radością dzielić 
|
ja też tak miałam za nic mężowi nie chciał kopać razem się wkurzaliśmy wtedy, ja tym bardziej bo chciałam się pochwalić aż pewnego dnia dopiero w 24tygodniu kazałam mężowi przyłożyć ucho żeby posłuchał chociaż, aż tu nagle jak mu przywalił kopniaka w te ucho to mu się odechciało podsłuchiwać to był pierwszy kontakt syn-ojciec. do dzisiaj się nawzajem drażnią i siłują
|
|
|