2013-12-04, 14:49
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz
Cytat:
Napisane przez Eluvtus
Kyte rozumiem Cię doskonale, mi też się cholernie chce  dużo Ci zostało postu?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
no nie wiem właśnie za 3 tygodnie niecałe kontrola u gina to się dowiem na czym stoję.
Cytat:
Napisane przez adoosienka
Hej ja tylko tak na szybko piszę, że żyjemy  Kubulek własnie chwilę drzemki ma, ale ten tydzień baaardzo dla nas ciężki bo mały je średnio co godzinę (po około 25 min z każdego cycka), tylko w nocy potrafi spać ponad 3 godziny  Ma teraz podobno jakiś tam skok wagowy (nadrabia wagę bo schudł po porodzie) więc musimy wytrzymać jakoś...
no ale na komputer to czasu brak  choć liczę, że z dnia na dzień będzie lepiej
Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamuśkom! 
|
adoosienka! no to Ci Kubuś pięknie będzie przybierał skoro tak często je
Cytat:
Napisane przez ryba91
Jęsli chodzi o kp i owoce warzywa i inne to mi pozwolili tylko jabłka i faktycznie tylko je jem praktycznie, chyba ze gdzies nieznaczna ilosc czegos innego to owszem, z warzyw tylko kapusty i kalafiora brokuła grochu fasolki szparagowej nie jadłam, marchew i burak przede wszystkim gości na moim stole  . ze smażonymi uważałam, a potem sróbowałam jednego kotleta, młodemu nic sie nie działo wiec jem  staram sie smażyć na oliwie a nie oleju 
No ale ja Kp bardzo mało bo obecnie 1 do 1,5 butli
Pepper mi napisała, że wypadła z forumowego rytmu i ciężko wrócić, ale u nich wszystko ok , troche problemy z brzuszkiem no i Tymuś wiecznie głodny 
|
Iskra marchewka i buraki również u mnie są najczęściej, nie próbowałam jeszcze niczego innego z warzyw, z owoców jadłam banana nic nie było, oraz jabłka jabłka jabłka...do znudzenia Jutro spróbuję zjeść pomidora albo ogórka i też będę obserwować. Mięsko duszone albo gotowane, chociaż dwa dni temu i wczoraj podsmażyłam delikatnie filet z kurczaczka i też nic nie było.Położna powiedziała że jak delikatnie na oliwie podsmażę to nic nie powinno się zadziać.Soki rozcieńczone, ale w sumie piję wodę niegazowaną, herbatki owocowe, koperek włoski i rumianek, można też miętę.
Pepper wracaj do nas koniecznie!!!!
|
|
|