Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-04, 15:03   #2488
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
A nie pochwaliłam się: zdałam pierwszy egzamin w tej sesji z Badań operacyjnych na 5

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
hejo
My po wizycie u pediatry.Mam kupic Lilce Nutrition na ulewanie.Dodatkowo mamy zrobic badanie moczu.Lilka w ciągu 2 tyg przybrała 300 gr.Lekarka mówi ze to dobry wynik.Teraz moja klusia wazy 6775Co do wkładania paluszków w gardło to prawdopodobnie jest to objaw ząbkowania.Tyle ze te ząbki wcale nie musza na dniach wyjsc.
Pochwale się-udało mi się sprzedac laktator za..uwaga-180zl!jestem bardzo happy-nie sądziłam ze ktos to kupi
Zamowiłam tez Lilce mate piankową

Ogolnie to mam wielkiego głoda.dzis na sniadanie tylko twarog z cynamonem zjadłam.Na obiadzik za to pyszne flaczkizaraz poszukam jakis dukanowskich potraw wigilijnych.gdzies kiedys mi mrugnoł bigos dukanadobrze ze akurat wypada mi w swieta faza naprzemiennaPWJesli chodzi o wage to powoli spada.W chwili obecnej brakuje mi 2 kg do wagi sprzed ciąży a do wymarzonej 25dluuuga droga przede mna

edit:do wymarzonej wagi brakuje 27 kg
suepr że tak szybko i za dobrą cenę udało ci się sprzedać laktator
no i brawa dla Lili pięknie przybiera

mam pyt. co do puzzli wyślę ci priv

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Już po szczepieniu. Dramat był okropny, biedactwo tak wyło, że szok Pierwsze dwie sekundy myślałam, że będzie ok, ale jak tylko mały się skapnął co się dzieje, to uderzył w masakryczny ryk Oboje z tż pocieszaliśmy, ja nawet zdesperowana wyciągnęłam w kącie na korytarzu cyca i się pozakrywałam, ale nawet pierś niespecjalnie go pocieszyła

Bogom dzięka, że dopilnowałam żeby na sesji szczepienia były tylko po 2 wkłucia, bo tż gadał, że spoko, mogą być 4, na pewno będzie ok Sam teraz na własne oczy zobaczył swoje ok - no i co mniej więcej przeżywałam w tych szpitalach z małym. Co za okropność

Teraz klusek śpi pod kocykiem wtulony w tatę
Waży bagatelka 7,4 kilo

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Motylku, babeczki to super pomysł, też jestem ich fanką

A co do wyżerki w święta, to ja z uwagi na kp standardowo odpuszczam jakieś kapusty i grochy. Resztę wcinam, bo oboje lubimy i nam to służy
Bidulek z Julka
ale pięknie koksi twój szkrab

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

No nie zaprosił, chyba za duży tłok dla niego?On chyba jest pod wpływem mojej bratowej, ona zawsze się odcinała.
w takim razie to naprawdę brzydko z jego strony

wczoraj zostałam (po raz trzeci) ciocią

ostatnio wolę was podczytywać bo mój nastrój sięga dna. Cały czas myślę i szukam wyjścia z dolegliwości mojego Jasia
oczywiście do poradni miejsc w tym roku nie ma, mozna dzwonić dopiero w styczniu.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora