Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-04, 16:19   #295
kasztanka3
Pani Mizantrop

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIV

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
O może być boski, bo uwielbiam wszystkie azjatyckie i orientalne zapachy

Dziewczyny a macie jakies porównanie odnośnie płynów do naczyń: Tymek kontra Kraft? Chodzi mi o wydajność/gęstość.
Używałam wcześniej Cleffect z Lidla, ale on się popsuł dawno temu, masakra, wodnity, i zapachy odrzucające. Teraz przerzuciłam się na Krafta, tego z granatem, pięknie pachnie, gęsty jest, bardzie niż ten poprzedni... tylko kosztuje 4zł, to nieraz w promo dorzucę złotówkę i mam Fairy własnie A jak w tym Tymkiem? Moja mama kiedyś, jakies 5-6 lat temu go używała, był dobry i nagle się pogorszył
Moja koleżanka bardzo sobie chwali Cleffect, ja go używałam tylko raz, właśnie u niej - płyn jak płyn.
Używałam Tymka, był średnio wydajny (nie mylić z "cholernie niewydajny", był po prostu przeciętny), ale za to nie podrażniał mi skóry i całkiem dobrze mył. Ostatnio wąchałam tę nową zimową wersję (chyba coś tam z cynamonem) - fuuuj, w zeszłym roku były na zimę o wiele ładniejsze zapachy.
Przez jakiś czas używałam płynu z Kaufa, a kilka dni temu kupiłam za 2,89 Krafta, takiego w smukłej butelce, o zapachu kwiatu magnolii, jeszcze go nie używałam, ale mam nadzieję, że będzie dobry.