Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-04, 17:41   #3100
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

MATKI POLKI zadałam Wam pytanie odnośnie nocnikowania

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Yyyy... no nie słyszałam o takich Może niebawem spróbuję tak zrobić. A wcześniej gotujesz liście? Czy zawijasz mięso w surowe liście i potem dopiero z farszem się gotuje?
wcześniej je moczę na 2-3 min we wrzącej wodzie odsączam, ładuje, zawijam i do wody na gotowanie
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Leine jak dziś z siusianiem?? wiadomo córeczki choć o swoim też możesz opowiedzieć

u mnie jakoś leci, jestem zmęczona po pracy i mam jeszcze trochę roboty.
ja? ja na stojaka szczam!

A tak serio to jestem załamana i już założyłam córci niedawno pieluchę
Jak zobaczyła dzisiaj co wyszło z niej w nocniczku to się przestraszyła i zniechęciła... od tamtej pory sika w majty, nie woła już Mówi kupka kupka i sika pod siebie, już nie chce iść do kibelka i mówi: "nie, baja" baja- boje i płakała mi na tym nocniku, więc zadzwoniłam o poradę do teściowej i mówi, żebym jej nie zmuszała, jak się boi, bo w ogóle się zniechęci, więc tak zrobiłam i znów pielucha
Trochę się załamałam, bo chciałam babci zrobić prezent i wypalić za tydzień, że ona już z wc korzysta a tu taka klapa!
No nic, spróbuję za 2-3 dni a jak znów będzie to samo to spróbuję za kolejne 3 miesiące...
Leine jest offline Zgłoś do moderatora