2013-12-04, 17:52
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez izka-1987
Witam dziewczyny,
ja tu myślałam, że nie będę mogła nadążyć a tu na razie cisza i spokój- z czego się cieszę. Na moim wątku wrześniowo-październikowych mamuś tylko podczytywałam bo nie mogłam się jakoś wkręcić a tu jest zdecydowanie kameralniej  Część z Was planowała chyba wizyty u lekarza. Ja się planuje wybrać przed samymi świętami to będzie jakoś 7 tydzień- już powinnobyć coś widać  W pierwszej ciąży poleciałam już w 5 tygodniu i była na monitorze tylko czarna kropeczka- aczkolwiek ma swoje miejsce w albumie  i mam problemy z cytowaniem więc gdyby ktoś wyjaśnił mi to łopatologicznie to będę wdzięczna
I wiedziałam że zapomniałam o czymś: zdrówka dla wszystkich chorujących
|
Jeżeli chcesz zacytować jedną wypowiedź to w prawym dolnym rogu klikasz pierwszą ikonkę czyli cytuj i od razu wyskakuje Ci okienko odpowiedzi.
Jeżeli chcesz cytować kilka postów klikasz przy każdym z nich drugą ikonkę w prawym dolnym rogu. Gdy skończysz wybieranie klikasz odpowiedz na dole strony.
Cytat:
Napisane przez Lindsay_
Taak cisza i spokój u nas  Spokojne kobietki z nas 
Eh a ja jeszcze się nie umówiłam do lekarza, koniecznie jutro muszę to załatwić
Tydzień ciąży jest liczony od ostatniego dnia miesiączki TAK?
|
Od PIERWSZEGO (nie ostatniego) dnia ostatniej miesiączki.
Cytat:
Napisane przez (kicia)
Czesc ja dzis bulam na ip z rozowym sluzem wg nich to nic. Za to mam infekcje
Na usg wyszly dwa pecherzyki przeraża mnie to. Jeden 6 mm drugi 3 w tym6 jakby cos rosło. Czesto ponoc ten drugi sie nie rozwija i sie wchlania moze Wy mieliście taka sytuacje??
Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
|
Infekcyjne jednoczę się w bólu . Przy osłabieniu ciążowym nawet zwykłe przeziebienie to już za dużo. A z pęcherzykami się nie spotkałam, ale też bym o bliźniakach myślała . Kiedy kontrola?
|
|
|