2013-12-04, 18:10
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
Napisane przez Kubek29
Anitko, ja tak miałam  wlasnie od ok 20 tyg.
Siara Pojawiała sie przez pare dni co kilka tygodni.
Mało komfortowe, fakt
Perse, dla mnie tez najlepsze Johnson.
Miałam jeszcze te rossmanowskie- straszne dziadoswtwo, love- tez dramat, nuk- podobnie  i chicco - te tragedia, jakies takie wymiete i przez stanik wyglada jakby sie tam chusteczki napakowalo.
Dobrze, ze chociaz efekt cyckowej pracy jest: zadowolenie dziecka  i ładny przyrost masy ciała- przy wyjściu ze szpitala ważył 2850g a wczoraj 3570 
|
Ja też miałam próbki z Lovi i czegoś tam jeszcze i podobne do R.
J. najlepsze, bo są profilowane, ale ja tak jak Pani używam R., bo najtańsze, a jednak sporo tego idzie. Raz nie miałam jak kupić i kupiłam Tesco, to był dopiero dramat, klej nic nie trzymał.....
Woooow, ale przyrost :O Pięknie!
Cytat:
Napisane przez pani22ka
a mój - urodzony w terminie - ponad 9 kg
sprawdza się teoria mojej położnej - "te małe to najbardziej żarte"
Perse, a Tobie szczerze gratuluję i Cię bardzo podziwiam. i Twoje UU   :brzyda l:
miałam najdroższe i nie widzę różnicy. ja uzywam tych z Ross za 5 zł bodajże.
ale kupiłam też materiałowe - do prania i żałuję że tak późno się o nich dowiedziałam.
Anitka mi się siara pojawiła w 29tc. ale nie miałam z nią problemów.
|
Się zarumieniłam Nie ma co podziwiać, każdy na moim miejscu by robił to samo (jeśli Ci chodzi o odciąganie).
O materiałowych jakoś nigdy nie pomyślałam...
Cytat:
Napisane przez eseska
PERSE! a nie próbowałaś wielorazowych? jednorazowy większy wydatek a potem chyba taniej wychodzi - wypierzesz i używasz dalej.
|
Właśnie A jak się je mocuje?
Cytat:
Napisane przez wadera4
Dobra nazwa 
A wiecie, że na podstawie przyrostów masy ciała można ustalić Waszą "mleczność"?  przynajmniej u świń tak się robi, to u ludzi chyba też można 
|
LOL chętnie się dowiem
|
|
|