|
Dot.: J&e Atkinsons,goldwell,lathan tique,body Shop,hr,icoloniali,gucci. ..
Cytat:
Napisane przez Madlaine
znalazłam u Ciebie jeszcze toto
11)JOICO-I.C.E-lotion do stylizacji wlosow-nadajacy objetosc i polysk wlosm cienkim i slabym,nie obciaza wlosow ,naladowany kwasami-19-skopiowanymi z keratyny wlosa ludzkiego-tym samym ma dobrze wplywac na kondycje.Nadaje sie do stylizacji wszelkimi metodami-przy uzyciu prostownicy itp..NOWY 250 ML
Addicta mogłabym wymienić na coś innego niż perfumy, bo kompletnie nie przypadliśmy sobie do gustu 
|
ja kocham addicta
jestem gotowa oddac ci joico,goldwella,tonik atkinsona,mydelko sanctuary...pytanie co jestes sklonna oddac z tych rzeczy ktore wymienilam..?
serum atkinsona chce jeszcze biala malpeczka a ma krem ktory byc moze by mi sie spodobal,a chcialam wymienic je na krem,(mam 2-jedno uzywam)-wiec mozliwe ze z nia sie wymienie.Jesli jednak nic z tego nie bedzie-serum moge dac tobie.pewnie w miedzyczasie dorzuce jeszcze kilka rzeczy-wiec moze jeszcze cos znajdziesz.w najblizszym czasie moj tz jedzie do polski-to mozliwe ze po prostu wyslesz kosmetyki na moj adres domowy-a on wysle moje-wtedy przesylka nie bedzie droga i jest szansa ze nie okradna -szczegolnie tej mojej z uk
|