Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - J&e Atkinsons,goldwell,lathan tique,body Shop,hr,icoloniali,gucci. ..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-22, 11:50   #41
mamamichałka
Zadomowienie

Przekupka: 87 pkt / 99% pozyt.
GG do mamamichałka
Dot.: J&e Atkinsons,goldwell,lathan tique,body Shop,hr,icoloniali,gucci. ..

Cytat:
Napisane przez Madlaine Pokaż wiadomość
znalazłam u Ciebie jeszcze toto

11)JOICO-I.C.E-lotion do stylizacji wlosow-nadajacy objetosc i polysk wlosm cienkim i slabym,nie obciaza wlosow ,naladowany kwasami-19-skopiowanymi z keratyny wlosa ludzkiego-tym samym ma dobrze wplywac na kondycje.Nadaje sie do stylizacji wszelkimi metodami-przy uzyciu prostownicy itp..NOWY 250 ML

Addicta mogłabym wymienić na coś innego niż perfumy, bo kompletnie nie przypadliśmy sobie do gustu
ja kocham addicta
jestem gotowa oddac ci joico,goldwella,tonik atkinsona,mydelko sanctuary...pytanie co jestes sklonna oddac z tych rzeczy ktore wymienilam..?
serum atkinsona chce jeszcze biala malpeczka a ma krem ktory byc moze by mi sie spodobal,a chcialam wymienic je na krem,(mam 2-jedno uzywam)-wiec mozliwe ze z nia sie wymienie.Jesli jednak nic z tego nie bedzie-serum moge dac tobie.pewnie w miedzyczasie dorzuce jeszcze kilka rzeczy-wiec moze jeszcze cos znajdziesz.w najblizszym czasie moj tz jedzie do polski-to mozliwe ze po prostu wyslesz kosmetyki na moj adres domowy-a on wysle moje-wtedy przesylka nie bedzie droga i jest szansa ze nie okradna -szczegolnie tej mojej z uk