Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-05, 20:13   #1513
Variance
Zadomowienie

GG do Variance
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez kiitty Pokaż wiadomość
w Artline powiedzieli mi, że na nadgarstku mogą zrobić jedynie tatuaż składający się z jednego wyrazu. jeśli chciałabym znak nieskończoności z dwoma słowami to mogą mi zrobić, ale nieco wyżej lub trochę po skosie ..
w Jazz Tatto po rozmowie telefonicznej i wymienieniu kilku maili odpowiedzieli mi, że taki tatuaż mogą wykonać. nie widzieli jednak moich nadgarstków (są dość chude ), bo w żadnym ze studiów póki co osobiście nie byłam.
sądziłam jednak, że Jazz Tattoo to dosyć dobre studio i skoro podjęliby się zrobienia takiego tatuażu, to raczej nie zamieniłby sie on po kilku latach w czarną nieestetyczną plamę

sama nie wiem co teraz zrobić. wydawało mi się, że jestem już zdecydowana czego chcę. bardzo podobają mi sie tatuaże na żebrach i na nadgarstku, więc w tych miejscach sobie powybierałam wzory.
będę musiała to chyba jeszcze jednak trochę przemyśleć
wybacz, ale już jak abel krowie. :P
uwierz nam - za mały tatuaż się rozmyje.
studio dobre, ale czasem (zwłaszcza przy tak oblatanym wzorze, wybacz) stwierdza się, że osoba tatuuje się na własną odpowiedzialność.
przemyśl - czcionka i sam tatuaż nie mogą być małe, bo może się zlać

diablica, dzięki chyba się skuszę, zawsze można wrócić do maści, a to w końcu do tatuażu

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.

Edytowane przez Variance
Czas edycji: 2013-12-05 o 20:16
Variance jest offline Zgłoś do moderatora