Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-05, 20:53   #4627
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
A jak jesteśmy przy kulinariach znów, to macie może jakieś fajny przepisy na kotlety/paluszki rybne?
Ja nie mam, ale mogę się podzielić pysznym pomysłem na kurczata w panierce... otóż, do bułki tartej trzeba dodać drobno pokruszone chipsy serowocebulowe... Pyyyychaa Właśnie wciągam ...

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Aaaa, jak ty to robisz? We mnie naucz też!
W sensie, żeby dwustronnie robić od razu? Nawijasz oczka z dwóch włóczek od razu - dwa kolory, ten sam rodzaj i grubość, np. czerwone i czarne. Masz obie nici na palcu cały czas, ale po jego dwóch stronach, tak, że na grzbiecie palca się krzyżują. Potem przerabiasz czerwone oczka na prawo, a czarne na lewo. Po przerobieniu rządka odwracasz normalnie i czarne na prawo a czerwone na lewo - pięknie się układają same, więc łatwo i szybko się robi
Ale.. nie wiem, czy o to Ci chodziło w sumie...

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
no ja już lada dzień będę kończyć swój kocyk, będziemy się chwalić coby nam dziewczyny zazdrościły
Mnie jeszcze trochę zejdzie... Mam teraz 4 dni pod rząd do pracy, więc się nie nadrutuję za dużo... Ale na pewno pokażę, jak skończę

Gazetka super [nie chce mi się szukać, kto podawał link... przepraszam...]. Akurat art. o CC Jutro będę czytać

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
wodę?
Wodę z mózgu mi dziecię robi, mówisz?

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Orkan Xavery (czy jak to się pisze) już u Was szaleje?
Nie doczytałam do końca i myślałam, że tak chcesz dziecku dać na imię .... se myślę, ta to chyba 'ich troje' za dużo zapodaje...
ladylazarusIE jest offline Zgłoś do moderatora