2013-12-06, 09:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje perfumy... I co dalej?(Rodriguez for her nr 1)
Cytat:
Napisane przez NinaSimone
1. Narciso Rodriguez For Her EDP.. jest to dla mnie bardzo intymny zapach.. naturalny, a jednak pasuje do elegancji i pelnego makijazu czy do luznego wyjscia.. "zapach mojej skory"Wyjatkowo mi sie spodobal, choc nie przypuszczalam, ze cos takiego moze zawrocic mi w nosie.. Myslicie, ze czarny flakon moglby mi przypasc do gustu? Jaki on jest? pudrowy? Chlodny?
2. Dior Hypnotic Poison nie jest w moim odczuciu ulepkiem, ale jest slodki, przytulny bardzo "goracy". Uzywam go zawsze kiedy mam ponury dzien i chce czuc sie bardzo atrakcyjna nawet w trampkach. Wieczorowa pora, do sukienek tez go nosze. Choc dla mnie wybor zapachu na wieczor/ dzien nie jest istotny
Szukam tez czegos swiezego, ale nie prysznicowego/ ogorkowego. Czegos z klasa i pazurem. Czegos nowego, Nie potrzebuje typowego swiezaka na lato..
|
Narciso Rodruguez For Her w wersji EDT jest bardziej ostry od różowego, mocniejszy i ma spory ogon. Bo na mnie EDP jest bardzo słabiutkie. Polecam Ci również wersję L'eau - jest naprawdę fajna, ma w sobie taką krystaliczną swieżość.
Aha no i możesz też wypróbować Sarah Jessica Parker Lovely - jest bliźniaczo wręcz podobny do wersji EDT For Her.
Hypnotic Posion - podobne jest Kenzo Amour. Nie identyczne ale zbliżone.
Jeśli chodzi o zapach świeży - DKNY Women edp oraz Carolina Herrera 212 - świeża i elegancka jak dla mnie.
Edytowane przez kuki9
Czas edycji: 2013-12-06 o 09:15
|
|
|