2013-12-06, 14:05

| 

| 

| 

Wtajemniczenie 

| 

Dot.: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i

Cytat: 

Napisane przez  Natuś-77

mam nadzieje, że ruch wstrzymali, bo dziś rano jak widziałam jak jeden bokiem leciał i jeszcze się ledwo się w poziomie utrzymywał to zrobiło mi się ciepło. 

| 

ruch  samolotów wstrzymano w Gdańsku, Krakowie, Warszawie, Poznaniu i chyba Wrocławiu. Poza tym wiem też o Anglii i Amstergdmie. 
W ogóle to z pociągami kompletna masakra.. mają po ponad 230min opóźnienia... współczuje tym, którzy teraz jadą gdzies. 

Naama: piękna kocica   

czekam na betę czarownicy   

Linko: nie wiem, ja się na kotach kompletnie nie znam, choć są piękne. Pisałam tylko, jakie zachowania kotów wystąpiły u znanych mi osób   
haha w ogóle to mi się przypomniał jeszcze jeden kot - taki olbrzymi, biały kastrat, strasznie humorzasty. Byłam jedyną osobą (poza właścicielką), którą tolerował i lubił - jak ktokolwiek inny przyszedł do niej, to kocur wskakiwał na tę osobę i próbował drapać, a nie daj Boże jak ktoś usiadł na kanapie... ojj kot szybko wskakiwał za człowieka i go po głowie pazurami wściekle szurał. to był dopiero wariat   
Co do testów - no tak, w sumie jak masz regularne @, to i testować nie musisz   U mnie jest taka rozbieżność, że nie da się wyliczyć terminu kolejnej, dlatego  testowałam nie raz   

Lucy: ee tam, będzie ok, zobaczysz   

Zgadzam się paula - te święta nie mogą być dla nas smutne!   

Ja dziś temp. nie mierzyłam, bo spałam 5h (jak mówiłam mam cały czas kłopot z zasypianiem :/ i tak już od 4/5 dni), no i wstawałam wcześniej. 
W ogóle to jak dziś szłam, to tak wiaaaało u nas, że musiałam iść tyłem, bo inaczej, to mnie obracało cały czas, a poza tym zupełnie nie mogłam oddychać   Tragedia.

| 

| 

|