Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sześćdziesiątki z plusem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-22, 18:52   #2807
Sabbath
Wiedźma

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
(ach czemu mój Henry nie wzbudził ogólnego apaluzu)
Kota, wzbudził.
Przynajmniej we mnie, ale chyba nie całkiem taki, jak oczekiwałaś.

Lubię go, bo to bardzo dobry zawodnik, nie "pali się" z nerwów w trudnych i ważnych sytuacjach, poza zdobywaniem bramek i dryblowaniem potrafi też zaliczyć świetną asystę, a nawet cofnąć się w głąb pola, gra dla zespołu, nie dla siebie i jeszcze do tego robi to wszystko ładnie.

I tyle.

Moje zainteresowanie piłką jest nieco innego rodzaju, niż pań na wątkach o Smolarku, czy przystojniakach z Mundialu.

Nie wiem, jak Was, ale mnie kompletnie nie interesuje, czy zawodnik jest ładny, czy brzydki.

Na przykład - nie lubię Ronaldo za głupie popisy i egoizm podczas gry (egoizm czyli woli schrzanić dobrą sytuację, niż podać), za to bardzo lubiłam i szanowałam (jeśli już akurat Portugalii się uczepiłam) grę Figo - za rozsądek w czasie gry, za walkę dla drużyny i wreszcie za sportową postawę.

Powyżej znalazła się fotka Maradony - pamiętam oczywiście lata jego świetności i... Doprawdy trudno go nie podziwiać, był artystą. Także w sensie negatywnym tego słowa - chimeryczny, egocentryczny, nieprzewidywalny.
To jeden z nielicznych zawodników, do których mam stosunek osobisty. Nie lubię go. Po tym jak obraził Pelego (dwukrotnie, z tego co pamiętam), po tym całym spektakularnym staczaniu się w bagno kiedy pokazał, że jest słaby i zarozumiały - to dla mnie szmata, nie człowiek.

Bardzo ostro, co?

Jestem chora, to i marudzę. Wybaczcie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora