Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-06, 18:16   #4693
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Kociak super, że tak szybko poszło. Jak ja Wam zazdroszczę tych ekspresowych porodów Gratulacje!!!!!
Lubieolowki
za miesięcznice dla Neli i Tymka.

Wczoraj zastanawiałam się jak Wy to robicie, że dajecie radę być na bieżąco i odkryłam co jest przyczyną tego, że ja nie daję rady. Winna jest całodobowa obecność mojego męża. Bo jak nie opiekuję się małym, to coś robimy razem, chociażby wspólne oglądanie filmu, gotowanie, sprzątanie itp. Jak pracował, to wychodził z domu, a ja do kompa od razu Także do 6 stycznia mogą potrwać moje problemy z nadrabianiem na bieżąco

Mój Fifi jest co raz bardziej marudny w dzień. Właśnie udało mi się go uśpić, co nie było łatwe i należy mi się kąpiel relaksacyjna. Tak stwierdził mój osobisty mąż i nie zmierzam z nim dyskutować
Po pierwsze gdzie Ty znalazłaś takiego męża ? Weź się zamień, gdzie by mój wpadł na to że mi się kąpiel relaksacyjna należy

A co do marudnego dziecka, mam ten sam problem cały dzień jest krzyk

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

śnilas mi sie dzisiaj, ze wstawilas zdjecie rączek z oliwki i obok narysowalas zajączka a nam napisalas ze toulubiony rysunek Jasia

no i bardzo dobrze mąż prawi!
ja tez jak maz w domu to mniej czasu na kompa mam

nie mam tv nadal

A co do tego odbijania rączek oliwką... Dziękuję Ci baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard zo za podsunięcie pomysłu Wczoraj mąż po kąpieli zagadywał Jasia a ja odbijałam rączki i nóżki

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Dziewczyny doradźcie coś
http://allegro.pl/zaproszenia-ze-zdj...694695402.html co myślicie o C12 lub C16 ?
Zastanawiam się też nad takim prostym http://allegro.pl/zaproszenia-na-chr...707731566.html
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora