Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-06, 21:05   #2180
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
nie wydaje mi się, np. ja prosto z marszu przystąpiłam do matur. Dopiero majowa matura sprawdzi nasze umiejętności.
Gdzie Ty chcesz iść na studia, że stawiasz sobie wysoko tak poprzeczkę? Ja np. wiem na co mnie stać, każdy wie, każdy nauczyciel mnie ganił za napisanie bardzo słabo każdej matury, a teraz mnie mobilizują do działania i mam w nich wsparcie.
Ja przełknęłam gorycz porażki i do roboty się biorę, ale nie histeryzuję. Wiem już na czym stoję, nad czym Muszę pracować i to powoli czynię.
Moi rodzice mnie nie naciskają i nie zmuszają w jakiś sposób do nauki, mówię, że to moje życie i ja wiem, co mam robić, jeśli chcę coś osiągnąć.
Choć dziś mama mnie porównała do reszty rodzeństwa i pwoiedziała, ze nie pasuję do nich bo tamci to istni inteligenci, a ja wyjątek pocisk.
Ja posiadam wiedzę na temat ogólny o życiu i to mi wystarcza.

plażówkaaa kocham!
Krk fajny pomysł

Ja też poszłam z marszu - i g mnie to na dzień obecny są moje umiejętności które mam. Matura majowa, sierpniowa z poprzedniego roku czy z operonu to dalej po prostu zadania które albo umiesz zrobić albo nie

Na studia chyba w ogóle nie idę

Hmm ja czuję nie tyle porażkę (może z matmy) o ile niezadowolenie że wiem że mogę więcej a z lenistwa mi się nie chcę. Dlatego zapisałam się na tą olimpiadę z angielskiego Ale ogólnie też chcę zobaczyć jak napisałam polski rozszerzony i angielski

Plażówka jest mega i uwielbiam takie sytuacje - słońce, piasek, piłka i można grać Ja wtedy z koleżanką więcej czasu przez tydzień spędziłyśmy grając w siatkówkę niż kąpiąc się w basenach A w basenie też grałyśmy