2013-12-08, 07:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Cytat:
Napisane przez Katerine2
Wieczor dobry
Aj jaka ja glupia jestem....niunia mi spi a ja się maltretuje na necie  czekałam az się obudzi a tu nic z tego....do 1 gotowałam obiad a potem wymoczylam się w wannie wydepilowalam wybalsamowalam wypachniłam a ona dalej spi szok  karmiłam ja o 21 a usnela pol godziny później wiec już 5 i pol godziny przerwy w jedzeniu.....nie pamiętam kiedy tak było a cycki mi chyba zaraz pekna
Przepraszam ze nie cytuje ale ostatnio brak sil do wszystkiego a dziś jeszcze wysprzatalam wsio poprasowałam obiad ugotowałam przejzalam garderobę niuni i zadowolona z siebie jestem nareszcie 
|
za domowe spa 
brak sił? chciałabym przy braku sił wysprzątać mieszkanie, poprasować, ugotowac obiad i przejrzeć garderobę.. co robisz, gdy masz siły?  
Cytat:
Napisane przez fiazo
Ja od godziny nie śpie  oczywiście piotrek zapewnia mi bezsenność.
Też zastanawiałam sie nad ta kula hula tylko mnie troche cena odstrasza
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app
---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ----------
Dalej nie śpie
Za godz musze sie szykpwać do szkoły
Hmmm a może nie iść...
|
i co..poszłaś do szkoły? 
Cytat:
Napisane przez Ghia
Dzień dobry
Nadrobiłam i tak
Dzoan wyjście udane ale o 23 już byłam w domu jakoś już musiałam wrócić i dać buzi Tosiowi  no co ja poradzę że najlepiej mi jak jest przy mnie
Ja robię jeszcze fotoksiążkę nr 2 i 3 jedną już machnęłam będzie na prezenty dla teściów.
W tym roku tak mi się chce świąt, że już naklejki na szyby ponaklejałam. Jak ja się cieszę z tych naszych pierwszych świąt 
|
za udane wyjście.. trzeba było zabrać Małego ze sobą.. wrócilibyście nad ranem do domu 
Jejku, ja też niby cieszę się z pierwszych wspólnych świąt, ale jakoś ich jeszcze nie czuję. Nie wiem co ze mną nie tak Ostatnio tylko bieżnik na stole zmieniłam na świąteczny, a tak to nie mam pomysłu na świąteczną dekorację..troszkę żalu mam do siebie, że jako mama i żona nie potrafię wprowadzić w rodzinie świątecznej atmosfery 
Cytat:
Napisane przez mela1234
Witam.
Glowa mnie pobolewa.
Noc ok choc malo wygodnie bi Malgos przyszla i sie rozpychala.
Prezenty jeszcze nie kupione ale juz wiem co dla kogo wiec gites.
|
Wiedzieć co komu, to już połowa sukcesu 
Co do rozpychania, to Mały ostatnio zepchnął mnie i męża na jedną poduszkę, a sam zajął drugą..ciałko małe, ale przy rozrzuconych na boki rączkach jak rozgwiazda nie dał nam szans 
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------
A no i dzień dobry 
Dzień zaczęliśmy od baraszkowania w łóżku Było przed 8, więc nie było sensu zasypiać i wstaliśmy na śniadanie, a Mały spał dalej w łóżeczku Śniadanko, kawka.. fajnie tak..cichutko w mieszkaniu 
O Mały się obudził..koniec ciszy Muszę porobić mu wreszcie zdjęcia z prezentami od naszej Mikołajki
|
|
|