2013-12-08, 10:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik
Ad.3. Dlatego pisałam,że to robocza wersja listy-muszę jeszcze przemyśleć  Do tego samochodu zainspirowała mnie fotka wrzucona przez ona8686 z Frankiem siedzącym na jeździku, jak zobaczyłam to pomyślałam "kurczę,czas kupić Gabrysi samochodzik do jeżdżenia"  No ale może faktycznie wstrzymam się jeszcze z tym. A co do wózka-zauważ że wózek dla lalek może być dobrym pchaczem do nauki chodzenia  Jak będzie jakiś porządny np drewniany może się szybko przydać.
Dzięki za odpowiedzi odnośnie namiotu,nadal mam dylemat
A co wy kupujecie dzieciom pod choinkę?
|
Gdyby Franek nie dostał tego samochodu, to na pewno teraz bym go nie kupiła a dużo później Ale ogólnie jestem zadowolona, Franek tym bardziej 
Baloniku, mam pytanko. Jak byliście w Łodzi na przetykaniu kanalików to miałaś jakieś skierowanie? Czy umówiłaś się telefonicznie na wizytę? Długo czekałaś?
U mnie w okolicy nie ma okulistów do takich małych dzieci i jedynie Łódź chyba nam zostaje.
Cytat:
Napisane przez Neni1984
A no i Szefuncio kończy dziś 20 tygodni 
|

Cytat:
Napisane przez skylie
po pierwsze smoka w buzie a na buzie warstwa tetry i kest gites 
|
Gdyby nie to, że Młody na spacerach nie bardzo chce spać i musi najpierw pooglądać świat to wiem, że ta metoda zadziała 
Cytat:
Napisane przez magolina
Adasiowi zrobiły się dziś suche, czerwone policzki jeden mniej, drugi bardziej z takimi czerwonymi plamkami....od czego to może być???
|
U nas też sie pojawiły w okół ust i jak tu stawiam to na ślinę, to i jeszcze mamy na czole i w okolicach brew i to już raczej nie ślina Na razie smaruje linomagiem na zmianę z cetaphil
|
|
|