Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-08, 15:51   #3295
tigaaa814
Raczkowanie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Madziuchna na szczęście nie w Londynie mieszkam w Selby (okolice Doncaster, Leeds, blisko morza czy tam oceanu).
Mam wielki problem, mały już jest prawie zdrowy, nie płacze, nie ma problemów z brzuchem a mimo to nie chce mi jeść! Budzi się głodny, zje 30ml i zaczyna nawalać rękami w butelkę, wypychać smoczek językiem, poza tym robi minimum trzy kupy dziennie dość rzadkie wcześniej robił max jedną lub co drugi dzień. I ma do tego świetny humor, gada, śmieje się, a jeść nie chce. Wcześniej jadł 150-180ml. Możliwe że przestało mu mleko smakować, czy co? Syrop pije bez problemu

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Moze poprostu mu sie zmienil 'system' jedzenia Moj w 2 miesiacu zycia jadl jak w zegarku co 3 godziny od 150 do 180. Bylam z nim nawet u lekarza bo balam sie ze bedzie niedlugo wygladal jak maly Kalisz. Przybral mi 2 kg w niecaly miesiac
Po jakims czasie z dnia na dzien wszystko mu sie pozmianialo. Po 1) idzie mi spac okolo 21 i spi do okolo 2 nad ranem. Nastepnie je TYLKO;p 150 i idzie spac do okolo 7. W ciagu dnia je co 4-5 godzin po 150 max 180 sporadycznie. CZYLI: z dnia na dzien opusil 2-3 posilki
tigaaa814 jest offline Zgłoś do moderatora