Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-09, 11:31   #2113
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Aha przypomniało mi się:
Nam pediatra poleciła podawać Cebion (witamina C w kropelkach) po 5 kropli na dzień przez cały okres zimowy.

Na katar nasivin soft 2 x dziennie po 1 kropli do każdej dziurki plus maść majerankowa pod nosek 3 x dziennie.

A zastanawiam się czy ten nasz katar to nie jest czasem alergia na pierze, bo mamy pościel taką od TŻ mamy pierzastą. I Tymuś ma największy katar rano, a rano go bierzemy do nas do łóżka na dospanie. Katar mamy juz 12 dni ale teraz to tylko rano tak ok 1 godzinki i później już nie ma. Nawet nie wiem czy to nazwać katarem można, po prostu coś mu charczy w nosku, ale nic nie wypływa.
Też daje cebion

Brawa dla doroślaczków za 5 miesiecy
My wczoraj na randce u Zuzi znów byliśmy a wcześnie u teściów szok ze mały cały czas tak grzeczny był wieczorem jak już mieliśmy wracać do domu usunął w wozeczku Zuzi i wyobrazcie sobie że ubralam go w całe zimowe ubranie kurtka spodnie na szelkach czapa buty rękawiczki szalik przywiezlismy go do domu rozebralismy go z tego nakarmilismy a on się nawet ma sekundę nie obudził
Znajomi nie mogli uwierzyć

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka