Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-09, 11:23   #3604
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
ja sobie spojrzałam na prognozę na 16 dni...no i w Wigilię śniegu nie będzie :sciana:

Już mam wszystkie prezenty dla najbliższych, w weekend planuję upiec pierniczki, zaraz chyba się wezmę za pakowanie prezentów, może zdążę choć jeden zapakować przed wyjściem do pracy
Ja staram się nie załamywać prognozami - wczoraj, według prognozy 16-dniowej, temperatura na wigilię miała wynosić 5 stopni, oczywiście śniegu ani grama Teraz pokazują już lekki śnieg na 23 grudnia, a temperatura dzień później - 1 stopień
Chyba też będę piec w weekend pierniczki (z babcią )

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie widzę nigdzie w sklepach ładnych choinek, poza tą jedną jedyną w Auchan, ale okazało się, że tam mieli jedną sztukę wystawioną na sklepie, a do kupienia już nie

Tą którą kupiłam odsyłam, pewnie jutro lub pojutrze pojedzie. Składaliśmy ją wczoraj z TŻtem, usiłując upchnąć do pudła...

Teraz muszę znaleźć jakąś inną, no cóż.

Pogoda u mnie jest ohydna! Wieje wiatr, a przez okno widzę masę szarych, ciężkich chmur (mieszkam na 6 piętrze więc widok mam na niebo ). Głowa mnie boli, spać się chce, a muszę spłodzić pracę zaliczeniową na jedne zajęcia. Dobrze, że krótka ta praca
Ja mogę polecić "moją" choinkę z czystym sumieniem
A co do pakowania - nie mam zielonego pojęcia, jak oni upchnęli to moje drzewo do tego pudła Po złożeniu ledwo zmieściliśmy do niego 2 części, 3 za nic nie chciała wleźć

Ciągle pada...

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora