Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-09, 14:40   #3887
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, chciałam zapytać czy mogę dołączyć do Waszej grupy ''staraczek''?
Może napiszę coś o nas. Z TŻ jesteśmy parą od 8 lat, od 2 lat mieszkamy razem, w sierpniu wzięliśmy ślub mimo tego upływu czasu jaki jesteśmy ze sobą ja ciągle jestem w nim bardzooo zakochana. Mamy dosyć ustabilizowane życie, także postanowiliśmy, że to czas na dzidziusia. To był nasz pierwszy cykl starań, w piątek powinnam dostać @ ( choć mam nadzieję, że nie! ). Mamy trochę utrudnioną sprawę ponieważ mam tylko jeden jajnik, a jak wiadomo one działają naprzemiennie, dlatego zakupiłam testy owulacyjne i będę badać w, którym cyklu mamy szansę. Oczywiście byłąm u lekarza na usg tarczycy, piersi, u gina na cytologii i ogólnej kontroli oraz na badaniu krwi i moczu. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby zachodzić w ciążę Jestem strasznie podekscytowana, byłoby pięknie gdybym mogła powiedzieć TŻtowi, w święta, że zostanie tatusiem

Przepraszam, że tak się spisałam, ale mam w sobie strasznie dużo pozytywnych emocji pozdrawiam Was! M.
Witaj!
w takim razie powodzonka w staraniach, oby szybko Wam się udało
a pozytywnych emocji nigdy nie za wiele

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

a ja właśnie wróciłam z pracy i jem jabłecznik z obiadem czekam na męża
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora