Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-09, 14:48   #3457
danielka88
Raczkowanie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

dziewczyny doradźcie mi coś
Mam znów problem z karmieniem piersia, czy iść jeszcze dziś do pediatry pryw. czy poczekać do jutra czy coś się zmieni.?

dzisiaj mała zjadła o 6 rano i dopiero o 14 udało mi się wcisnąć jej ok 1/4 piersi. Karmie piersią tylko. A butelkę odstawiliśmy na dobre jakieś 4 tyg temu Nie chcę sprawdzać czy by z butli moje mleko ssała. Teraz sobie śpi już drugą godzinę-bardzo się zmęczyła bo walczyłyśmy z cycem od 10 rano. to dziś tylko 2 karmienia i jak się uda to jeszcze 2 będą.

tak jej się po szczepieniu pozmieniało A było już dobrze i chciała cyca bez nakładki silikonowej. Teraz już 3 dzień mamy taki Ale dziś jest horrror nic nie skutkuje. Kompletnie nic A może jej coś dolega? ma teraz 11 tyg. i do tej pory przybierała na dolnej granicy normy bo te problemy z cycem mamy już od ok 5 tyg. życia.
heelp już się całkiem załamałam tym macierzyństwem

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a przy KP można makaron z tuńczykiem z puszki z oliwą z oliwek? Jak myślicie?
myslę że tak Jadłam tuńczyka z puszki jak nie miała miesiąca i nic nie było. Ale trzeba spróbować wcześniej trochę bo tuńczyk może uczulać.
danielka88 jest offline Zgłoś do moderatora