2013-12-09, 14:56
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Cytat:
Napisane przez edytkaac
Dziewczyny mam do was pytanie.
Ja kp ale daję Kacperkowi też posiłki stałe. Rano kp potem przed południem je jakiś deserek słoiczkowy (pół słoiczka) i dopija mleczkiem moim, po południu jakieś warzywko (pół słoiczka) i dopija mleczkiem, przed kąpielą kaszka i po kąpieli kp na spanie. W nocy wstaje raz na kp. Myślicie że ok? Też dajecie mleczko po jedzeniu? Nie wiem czy dobrze go karmię i cały czas mnie to trapi
|
Może dawaj mu już po całym słoiczku? Na początku wprowadzania warzyw też dopajałam Gabi mlekiem,ale potem zwiększyłam jej ilość warzyw na 1 posiłek i już nie potrzebowała mleka po posiłku. Ja karmię mm i podaję Gabi rano 1 słoiczek warzyw lub ok.100-120g ugotowanyh warzyw i wieczorem 1 słoiczek owoców do tego 5-6 x 180ml mm zależnie od dnia, często też zamieniam owoce lub 1x mm na 150ml kaszki. A od skończonego 5 miesiąca (12.12) mamy pozwolenie na wprowadzenie mięsa od pediatry Zaczynamy od indyka, zrobię zupkę z marchewki, pietruszki, ziemniaczka i troszkę indyka A czy wprowadziłaś już gluten? Przy kp najpierw chyba powinien być gluten,potem warzywka z tego co pamiętam.
|
|
|