Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podoba mi się mój wykładowca
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-09, 18:39   #1
studentka_23
Przyczajenie

Podoba mi się mój wykładowca

Witajcie! Nie wiem czy ten temat już był tu poruszany. Ale mam mały problem. Od jakiegoś czasu bardzo podoba mi się mój wykładowca magister z ćwiczeń. Ma jakoś 30-32 lat i jest sam. Ja zaś mam 24 lata. Wydaje mi się, że też muszę mu się podobać, bo tak inaczej na mnie patrzy. Wcześniej nawet go nie lubiłam. Odmieniło mi się w tym roku. Nie chodzi mi o oceny czy seks, bo dość dobrze się uczę. Mam nawet stypendium rektorskie. Po prostu od dawna żaden mężczyzna mi nie imponował a nawet mi się nie podobał. Przykładam się bardziej na Jego zajęcia i jestem zawsze obecna. Jednakże nie mam okazji się wykazać i nie ma też okazji z nim porozmawiać. Ostatnio wymyśliłam, że zrobię dla Niego prezentację i podrzucę na portierni na uczelni, by jak będzie pobierał klucze, to by mu przekazali. Prezentacja będzie na temat zajęć a jednocześnie zdania przykładowe będą z podtekstem, że uważam , iż jest inteligentnym mężczyzną itd. Podpiszę się w taki sposób aby odpisał mi na meila, co sądzi o tej prezentacji. Myślicie, że to dobry pomysł, oraz że nie zrobi afery? Proszę Was o pomoc.
studentka_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując