Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mądre, piękne, young i fit. Nowy wątek będzie git ! Young PM & Wifes, cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-09, 19:36   #265
Almariel
Zakorzenienie

Dot.: Mądre, piękne, young i fit. Nowy wątek będzie git ! Young PM & Wifes, cz.7

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Zabawnie mówicie o farbowaniu-malowanie hihi
widać że w różnych regionach się inaczej na to mówi.

pewnie, jutro mogę zdjęcie zrobić, bo dzisiaj to nie wyszły by realne.
Zrobiłam ten co ostatnio, czyli jaśniejszy z palety blondów, ale nadal taki miodowy. powoli schodzę do tego blondu

coś tego typu jak na propozycjach.
Ciekawa jestem, jak wyglądasz Podobają mi się takie kolorki ale nie u mnie niestety Ja idę 13go pofarbowac końcówki i podciąc grzywę, ale chyba już nie na prosto. Może na wiosnę wrócę do prostej.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
to by było chyba na temat mojego braku dolegliwości żołądkowych w ciąży drugi dzień mam bliżej niezidentyfikowane coś. Takie uczucie pustki jakbym kaca miała. I jem i jem i jem bo wtedy jest mi lepiej masakra
To właśnie są uroki ciąży A wymiotujesz ? Ja miałam mdłości na wieczór i długo spałam z miską przy łóżku

Aniqa super ! Bardzo mi się podobają te mebelki Fajne macie wyczucie smaku w urządzaniu.

Siacha to nie zazdroszczę. Kuruj się jakoś sama, skoro do czwartku musisz czekac z wizyta u lekarza.

Tusia super, że wyjazd się udał
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując