Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-10, 15:59   #689
sweet_vintage
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość

Ktos jeszcze mówił ze boi sie czy sie ogarnie i wogole... Nie bedzie innego wyjścia... Mam teraz w domu czyściej niz kiedykolwiek - fakt jak ja siedziałam z młodym to mama mi wszystko zrobiła ale zawsze miałam problem zeby to utrzymać a teraz miód malina i obiad zrobiony i wyprane i wyprasowane.
A gdyby "florcio" nie był wcześniakiem to pewnie bym skoczyła jeszcze z nim na jakies świąteczne buszowanie sklepowe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I to jest bardzo budujące Bo ja mimo starań, by nastawiać się pozytywnie boję się właśnie, że będę miała problem z ogarnięciem wszystkiego. Ale w sumie faktycznie, nie ma innego wyjścia, więc po prostu trzeba dać radę. Najgorzej będzie mi chyba znieść niedobory snu, bo jestem mega śpiochem... No ale, musi się udać

Em ma, co do karmi, to u nas na SR położne polecały ten sposób. Podobno latację pobudza słód w nim zawarty.

mój blog ciążowo-dzieciowy www.inspiracjemamy.blogsp ot.com

instynkt macierzyński jest przereklamowany.... http://www.inspiracjemamy.blogspot.c...nski-jest.html
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora