Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-10, 20:26   #738
Roane
Wtajemniczenie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 8

Cytat:
Napisane przez sadlaczyca Pokaż wiadomość
Dziękuję dziękuję dziękuję!!!!! : love:

To ja też mam taki plan. I jakos perspektywa karmienia dłużej wydaje mi się kompletnie nieatrakcyjna. Bo ja już chcę wrócić "do siebie" - jeść co chcę, wypić lampkę wina od czasu do czasu, wrócić do dawnej figury, ćwiczeń... Dzieć dzieciem, cieszę się, że niedługo życie wywróci mi się do góry nogami, ale nie chciałabym w tym wszystkim zagubić siebie.
(...).
]Czy są jakies ograniczenia co do karmienia i ćwiczeń? Bo ja wiem tylko tyle, że najlepiej ćwiczyć tuż po karmieniu, bo w mleku potrafi się robić kwas mlekowy, ale o niczym innym nie słyszałam.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Teraz się tak zastanawiam kupiłam staniki do karmienia, namioty bo i pod biustem mi z 10cm przybyło i rozmiar miski. Ale chyba jak urodze rozmiar pod biustem się zmniejszy boję się że jak kupię teraz allesa później będzie niedopasowany. Chyba się wytrzymam z zakupem.
A wyjął myślicie? Dobrze kminie ?
Ja też czekam