2013-12-10, 20:29
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele
Teraz napisze w skrocie co u mnie.
Bylam u lekarza. Dalej twierdza że to cos Od przegrzania, tym razem wydebiłam jednak masc I dostalam taka w aptece robiona. Dziwna jest ale mlodej dwa razy juz dzis posmarowalam i widze że jest lepiej. Wysypka wyglada nadal tak samo ale Majka nie wywija raczkami przy buzi, jest spokojna .. Napewno ja nie swedzi.
Dziasełka zbadał paluchem, u gory lewa strona napuchnieta. Powiedzial że owszem , mozliwe zeby jej szedł jakis zabek ale isc to on moze dwa tygodnie albo 4 miesiace. Nie przeskocze. Kupic szczoteczke na palec I masowac Od czasu do czasu.
Wogole dzis moja mała jest aniołem . Cały dzien sobie rozmawiamy, przytulamy I smiejemy a w przerwach małe drzemki i to bez noszenia i wydziwiania. Jakby wczorajszy dzien tylko mi sie snił.
Dzis czeka mnie tez rozmowa z Tz. Nie bede sie klucic ani dyskutowac. Powiem co mi nie odpowiada I czego oczekuje Od dzis Od juz Od teraz. To bedzie monolog bo szkoda mi energii na kłotnie.
Zobacze co sie bedzie dzialo. Do piatku wieczora go obserwuje , jesli choc w jednym punkcie zawali , zawijam młoda I bez zapowiedzi IDE na weekend w tango
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
a co tż nawywijał??
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667
Maomami- tak, to ciemieniucha. Tak nam pediatra powiedziała. Kazała smarować przed kąpielą zwykłą oliwką i potem wyczesywać mokrą tetrą. Schodzi nam to bardzo powoli. A Ty masz jakiś specjalny olejek na ciemieniuchę?
Anoula- młoda Cię cięła? Ona mnie wypisywała.. Napisała mi w wypisie: ciąża II poród III. Jak jej powiedziałam, że to błąd, to stwierdziła, że wszędzie tak w papierach jest. Zapytałam czy jej nie dziwi, ze więcej porodów niż ciąż, a ona, że nie zastanowiło jej to.
|
smaruje żelem na ciemieniuche z emolium, ciocia farmaceutka przyniosła mi kilka próbek małych
miałam Wam już wczoraj pokazać jak sie nosimy w nosidełku, a wczorak nawet Zuza w nim zasnęła. Troche ją wkurza to że mało widzi, czekam aż będę ją mogła plecami do mnie nosić żeby się rozglądała
|