Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-10, 19:50   #4103
megusia87
Zadomowienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
oby
ja się łapię na tym że nie mogę zasnąć bez małego (na noc kladziemy go do łóżeczka, jak się budzi to już u nas ląduje) i tak czasami leżę i czekam kiedy się obudzi by go do nas wziąć
To samo mam nieraz sobie myślę że szalona jestem bo prędzej zasnę bez TŻ niż Bartiego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Czesc :hej:
Chwalimy sie 2gim zabkiem Nelka juz ladnie siedzi, raczkuje i skubanica probuje stawac na nozki takze u nas tez wesolo sie juz robi

Deb- brawo za zabek Helenki

Diabli- dzieki za odzew w sprawie garow, zamawiamy te o ktorychvpisalam, tylko chcialabym domowic 2-3 metalowe pokrywki, bo nie wiem jakie beda w koncu lepsze, a jednak szklane z dziurka tez chce hehe a tak btw. Masz jakies godne polecenia jednokolorowe rajstopki? Widzialam chyba kiedys u Twojej Neli czarne na reniferki oczywiscie nadal sie czaimy

Ja dostalam wlasnie po 7 miesiacach
Brawo za ząbek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.