2013-12-12, 10:01
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Cytat:
Napisane przez ryba91
Mya- mam tak samo. Czasem, przeczytam ale nie zakoduje bo "mnie nie dotyczy" to teraz mam ... milion pytań :P
a oto kolejne:
jest jakas granica ile dziecko 2miesieczne moze pic? bo moj ciagle chce pić. Zjadł mleko wiec nie jest głodny.. a chce wode albo herbatkę. Wypił 50ml herbatki i terAZ dalej sie domaga... niby pediatra mówiłazeby wiecej pił, i ze jak bd biegunka to duzooooo zebysie nie odwodnił, ale on kupki nie robi...
Dzidzia- dziękuję  czyli musze odjąc 160ml bo tyle zjada mojego na dzień wczorajszy..
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------
owszem... ale jak nie szczepilam go to nic nie zlapal, nawet od dziewczynki z angina (siostra meza przyjechala z córką, nastepnego snia miala angine wykryta) a teraz zaszczepilam i hyc... moze zle go pozapinalam, ni wiem...
sorki, ze ja tak tylko o sobie...
w NETTO pampersy sa za 29,99 za paczke od 2 do 5 chyba ;p
|
Nie ma sensu teraz rozmyślać co źle zrobiłaś i czy w ogóle coś źle zrobiłaś. Nasze dzieci jeszcze nie raz pewnie zachorują niestety A teraz o to bardzo łatwo..Najważniejsze aby Kacperek zdrowiał..
A co do picia to podczas choroby zawsze mówią żeby dużo pić, więc to chyba dobrze.
I muszę wyskoczyć do netto
Acelinko kiedyś się zapytałam mojej mamy czy ja jestem adoptowana bo nijak nie ma podobieństwa między mną a moim bratem..ani z wyglądu ani z charakteru.
|
|
|