2013-12-12, 17:28
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wesela, pierścionki, zaręczyny - wszystkie o tym wciąż mówimy PM2016 Cz.3
Cytat:
Napisane przez kognisia
My też nic  a dziś mi jakoś smutno, że nie dożyję następnych takich fajnych dat :p (mam czasem takie dziwne jazdy:p)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
głowa do góry, niebawem 02.02.2020 i przez cały rok będą takie 03.03.2020 itp. 
Cytat:
Napisane przez mysza93
Wiecie co? Chciałam jutro jechać do Wawy zapisać na te nauki i patrze ze moj pociag bedzie miał 254min opóźnienie 
|
ważne, że masz te nauki ) chociaż prędzej pieszo dojdziesz 
ja jutro wyjeżdżam o 5 rano, żeby dotrzeć do Wrocławia na 10:35. mam jedne jedyne zajęcia, na które muszę dojeżdżać, trwają 45 minut. zazwyczaj jadę ujuż w czwartek, ale jutro odwiezie mnie tata z Cieszyna do Gliwic, inaczej nie miałabym szans zdążyć na zajęcia. mój wielki sukces to umówienie się z wykładowcą, że będę przyjeżdżać co 2 tygodnie.
Cytat:
Napisane przez Alancia
Hehe, super!  Z moimi jest tak - wiem, że w każdej sytuacji, zawsze i wszędzie mogę na nich liczyć, cokolwiek by się działo, ale brakuje mi trochę takich rozmów od serca, o wszystkim. Wiem, że z każdym problemem mogę się do nich zwrócić i będą stać za mną murem, ale właśnie nie wyobrażam sobie tak o napisać smsa "Kocham Cię" - co jest świetne! Mam w nich wsparcie, zrozumienie - to na pewno, ale troszkę brakuje mi przyjaźni 
|
zazdroszczę Ci takiego kontaktu, u mnie w domu wszyscy są bierni i cisi i nie odzywają siędo sebie. wydaje mi się, że lepszy kontakt mam z tatą, ale z nim to w ogóle skomplikowana sprawa, bo jest w moim życiu od niedawna
|