Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Obietnica faceta - dziwny przypadek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-12, 17:40   #7
layzie
Zadomowienie

Dot.: Obietnica faceta - dziwny przypadek.

Ale jest też przeczucie, że to TEN facet. Nie wiem dlaczego pomimo tych wszystkich przykrości mam taką myśl. Ja mam 18 lat, jestem dziewicą i on o tym wie, ale wszystkie inne możliwe pieszczoty już mam za sobą, co nie czyni mnie zupełnie zieloną w temacie. On - 25 lat, wykluczam, że jest prawiczkiem, po paru dłuższych związkach i innych "przygodach"...
Co do osobowości - typowy biznesmen, zaganiany, nerwowy, z reguły spóźnialski (chociaż przy mnie wyleczył się odrobinę z tej cechy), zaangażowany w swoje projekty, przekłada je nad większość rzeczy, ale przy tym dobrze czuje się w tym, co robi. Podobno jestem dla niego motywacją, że to co zrobi, będzie "nasze" i pod "nas". Czasami mam wrażenie, że to pracoholik. Uparty i czasami nieprzewidywalny. Wydaje mi się również, że jest podatny na wpływy innych, mianowicie jednego kolegi. Toksycznego dosyć w kwestii światopoglądowej, ale lubię go za jego bezpośredniość. Niestety, ów kolega ma dosyć radykalne poglądy na temat kobiet (sprzątaczki, kucharki w domu, do traktowania jak szmaty, dziwki w łóżku i na tym rola się kończy) i boję się, że te ich wspólne żarty na w/w temat kiedyś przejdą w ideologię.

Edytowane przez layzie
Czas edycji: 2013-12-12 o 17:45
layzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując