2013-12-12, 19:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Napisane przez beatusia10
ja mam właśnie na brzuchu... facet ze studia powiedział, żeby po prostu go nawilżać itd. i wtedy będzie ok. jego żona też ma na brzuchu i podobno w ciąży się trochę rozciągnął, ale nie stracił kształtu, a po ciąży wrócił do stanu pierwotnego  z moim się póki co nic nie dzieje 
|
no własnie sie zastanawiam czy nawiląznie wystarczy,mam nadzieję 
kolezance strasznie sie rozszedł + dziurka w pępku jakoś się taka dziwna wielka zrobiła i miała tak jak by centymert szeroki rozstęp od pepka w dół 
Cytat:
Napisane przez Seksta
Witam sie w 5 miesiacu
Co do badania to ja na kazdej wizycie wsiadam na samolot, sluchan serduszka i co ktoras wizyte mam badanie piersi, wezlow chlonnych i osluchanie. Miedzy wizytami mam usg zwykle i prenatalne.
Co do tycia to ja w pierwszym okresie schudłam 200g a teraz od 2 mies trzymam ta sama wage i lekarz mnie uspokaja ze to ok bo dzidzia czerpie z "zapasow". Odliczam dni do swiat.... a i brzuch rosnie bo mnie tak ciagnie po bokach alaaa. A i dostalam skierowanie na krew i glukoze, ide 23.12
|
tez juz dliczam dni do świąt,patrze że uciekaja a ja daleko w polu.. nic nie porobione
Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd
A powiedzcie mi dziewczyny miała któraś z Was już obciążenie glukozą ?? Czy to jest aż tak straszne to co się ma wypić ?? 
|
oj tez mnie to chyba czeka
Cytat:
Napisane przez pomarancza24
Bardzo fajny;-)
Na mam nad pupa i tez się zastanawiałam czy cos się z nim stanie
Dziewczyny Jestem po wizycie. Wszystko jest dobrze, dziecko rośnie i mam dla was wiadomość NA 95% BEDZIE DZIEWCZYNKA, wiec Niki praca dla ciebie na 1 stronie 
|
ja tez mam na lędzwiach własnie
|
|