2013-12-13, 07:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Zanim zapomnę, co komu :
ENLEVEE tak się cieszę z sytuacji z mieszkankiem - a że zlobek na dole to OGROMNE szczescie, nie raz i nie sto docenisz nie ma to jak smigac o szostej rano w zawieji snieznej do zlobka odleglego pol godziny marszu, do ktorego nie ma dojazdu mpk nie mowiac o smiganiu PO dziecko z jezykiem na plecach i dusza na ramieniu, bo konczymy prace o 17, a zlobek zamykają o 16.30 
CYNAMONKA, skwiczalam sie z cukierkow ostrzykanych na sranie zrobilas mi dzien, kochana!
EWUSIA, sklepik mega elegancki, schludny i przytulny 
MISIACZKA, fakt faktem nie chce wracac do korpo, moja firma odkad poszlam na L4 w lutym rozrosla sie ponad dwukrotnie, zmienila siedzibę na jeden z nowo wzniesionych we Wro biurowcow i w ogole wiecej zmian nastapilo niz kiedykolwiek wczesniej. Wiec startowalabym w sumie jak do nowej pracy i osoby, ktore mi podlegają i przy mnie uczyly sie od zera, teraz uczylyby mnie... Ja tam bylam od poczatku istnienia oddzialu w Pl, od pierwszego pracownika... ktorym sama jestem nota bene . Nie, nie chcę tak. Kiedy jeszcze mialam czas na bloga, napisalam tam swoje refleksje w temacie. Najogolniej - mam 36 lat (za miesiac ) i nie mam juz czasu na marnowanie zycia 10 h na dobę w korpo, i nie mam ochoty stracic pierwszego ząbka, kroczku, słowa Lilo tylko dlatego, ze akurat bylam w pracy 
Lilo tez uwielbia swoja kolderke - kiedy dostala ją po raz perwszy, wszystkie zabawki przegraly konkurencje ze wzorkami i koronkami na poszewce i do dzis kolderka=ciepelko=noc=hit wszechczasow 
NENI, a wez idz sobie, co to ma byc za spanie od 18 do 7 rano, kpina jakas 
JAKIERKA, no nie wiem... dawaj tego fejsa, ja w ogole ciemna jestem jak tabaka w rogu, mam podac Ci dane swojego konta, czy tylko musze miec nazwe grupy i poszukac czy co? 
PERSE, az mnie rozrzewnilas wspomnieniami o dziadach i innych dolegliwosciach 
LASKI, GDZIE MOZNA KUPIS WISNIE DRYLOWANE W ALKOHOLU /SPIRYTUSIE ALBO LIKIERZE/ DO TORTU WĘGIERSKIEGO???
... bo moje dziecko najstarsze ma urodzinki jutro i zyczenie tortowe w zwiazku z tym
Kubulek
|
|
|