2013-12-13, 09:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
Napisane przez bebe97
Wybrałam się do lumpa i wróciłam z siatami pełnymi ubrań dla moich dzieci. Najlepszy zakup to była nowiuśka kurtka cherokee za 8,5 dla Marcelka, a ile śliczności dla Małej + miękki przewijak za 5 zeta, ogólnie wydałam 35 zł
Hehe, dokładnie takie same imiona brałam pod uwage dla dziewczynki jeszcze przed ciążą - właśnie Kornelia i Karina  Do Kariny można mówić Karo chyba
Potem stwierdziłam, że do naszego nazwiska imię musi być krótkie i tak się miotam pomiędzy Ewą, Leną a Igą. A które z tych 3 Wam się najbardziej podoba?
Mój mąż zazdrości mężowi Kamili, bo byli dziś na usg i okazało się, że ta dziewczynka wywróżona wcześniej zamieniła się w chłopczyka  i to nie na podstawie antenki tylko worka mosznowego, więc chyba druga opcja bardziej prawdopodobna. Kumpela trochę zawiedziona, bo już przywykła do myśli o córce, za to jej mąż skacze z radości, wiadomo co syn to syn 
|
za zakupy. Jakie tanie 
Ja myślę, że wybrałabym Igę z tych trzech.
A mąż już syna ma, więc zachowanie równowagę w rodzinie 
Cytat:
Napisane przez maggie123
tak , w weekend wróciłyśmy do domu... święta idą, w mężu widzę zmian, oboje się staramy... no i nie ma co ukrywać, że cały czas coś do siebie czujemy... szkoda to ot tak zmarnować. czas rozstania dał nam dużo, nabraliśmy dystansu, przerwartościowaliśmy wszystko... no i zapisaliśmy sie na terapię od stycznia. Trzymajcie kciuki!
|
No to super Życzę powodzenia. Trzymaj go tam krótko i nie daj się 
Cytat:
Napisane przez magduś2
Odebrałam wózek ale nie mamy siły go złożyć, skusilam sie tylko na obejrzenie gondoli
Załącznik 5508329
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Bardzo ładny 
Cytat:
Napisane przez Tequillla
Dobry wieczor 
Dziewczyny dziękuję za kciuki. BYŁO DOBRZE 
Dzidziuś zdrowy. Jest chłopcem, już nie na 70 ale na 100%
I wielki jest! Dziś 22 tydzień i 4 dzien, a on waży 759g, wszystkie wymiary ma jak w 24 tygodniu i 4 dniu - czyli jeśli utrzyma tempo to mam podobno rodzić chłopa 4600g 
Basia miala 2500...
My z mężem w drodze do lekarza dyskutowaliśmy o imionach i oświadczyłam, że jeśli jednak dziecko okaże się dziewczynką, to będzie Kornelia. Zaakceptował od razu i powiedział, że na nią będzie wołał Nelka, Nela 
Niestety Mikołaj mu nie pasuje z tego samego powodu, z którego Kornelia nie pasuje Twojemu - że niby nie ma fajnego zdrobnienia  .
Powiedzcie teraz jak go przekonać?
|
za wizytę
a Mikołaj nie może być Miki?? 
Cytat:
Napisane przez kate1623
Melduje się po wizycie na IP 
Zostałam przebadana od góry do dołu miałam KTG, morfologię, badanie na samolocie i USG. Wszystko pod kątem choleostazy ciążowej. Wszystko jest w porządku  .Mała leży główką do dołu więc być może to ona mnie tak skopała w wątrobę. Powiem Wam, że taka fajna lekarz mi się trafiła, że chciałabym z nią rodzić  .Byłam w szpitalu w którym chcę rodzić i jestem zadowolona. Personel fajny, sprzęt nowy wszystko po remoncie,a mój mąż oczekiwał na mnie oglądając telewizję w fotelu 
Mam się nie przemęczać i brać nospę dwa razy dziennie.
Aaaaa i też widziałam oczka mojego maluszka  (a nawet i dziurki w nosie mi doktorka pokazała  ) tyle że z IP zdjęć nie ma, ale się napatrzyłam dokładnie 
|
No to same super wieści 
Szkoda tylko, że tak boli, ale nazdasz małej jak sie urodzi

|
|
|