2013-12-13, 12:23
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Jezu dziewczyny, was zstawic na zamkniecie watku to jakas masakra jest... Tyle do nadrabiania 
Cytat:
Napisane przez lolitka888
Witam się i ja tutaj
Widze,że pisałyście o Aleksandrze  U nas zostaje Alek lub Leoś jak na razie
Dziękuje  choć ja już 6kg na plusie mam
Menia  za ruchy!!!
Pomarańczko gratulacje córy
heh ale tak się zastanawiam,czy bedzie jakiś przypadek u Nas na forum,że jednak z dziewczynki zrobi się chłopczyk i odwrotnie 
|
Z tego co slyszalam, to predzej sie chlopak zamieni w dziewczynke niz na odwrot (pepowina miedzy nogami lub przerost lechtaczki).
Cytat:
Napisane przez janeczka7891
Muff dzięki 
Nikii no niby się nie stało nic ale maly strasznego ma siniaka przy oku. Cale szczęście że w oko mu nic się nie stało bo rączka na ręcznik wystawała i chyba o to uderzył.
Mnie zaś caly bok bolał i teraz dol brzucha.
Wypiłam melisę i się uspokoilam trochę.
Ech szkoda gadać. Samemu se krzywdę zrobić i dziecku przy okazji.
|
Najwazniejsze, ze nic powaznego sie nie stalo 
Moja kolezanka kiedys kapala dzieciaczka i on tak strasznie machal reka, az w koncu sie uderzyl o wanienke i na nastepny dzien okazalo sie ze reka zlamana! A w szpitalu ich wzieli za jakas patologie co sie zneca nad dzieckiem i nie za bardzo chcieli dziecko wypuscic do domu. Musieli przeyjezdzac inni czlonkowie rodziny i zeznawac, ze sie dobrze dzieckiem zamuja. No normalnie cyrk na kolkach. Teraz kolezanka sie boi jezdzic z dzieckiem do szpitala :/
Cytat:
Napisane przez kasian86
Witam sie
U mnie w laboratorium sama kobitka powiedziala zebym sobie wziela cytrynke jak bede robic glukoze  ale ja jestem pozytywnie nastawiona na to badanie przeciez lubie slodkie
Dzis i ja mialam sen erotyczny  a w roli glownej Khal Drogo z Gry o tron  Justyna bedzie wiedziala kto to  z zyciu sie nie podejrzewalam o takie pierwotne instynkty ale sen byl za☠☠☠isty  do tego stopnia ze pierwszy raz od nie wiem kiedy nie bylam w nocy siku bo jak sie przebudzalam to bylo "szybko szybko moze jeszcze sie przysni"  szczegolow nie bede opisywala, moze Ramona znajdzie stosowna emotikone
Milego dnia mamusie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Jestem zazdrosna!!! 
Cytat:
Napisane przez kasiab91
Jak lubicie pietruszkę, natkę to po zjedzeniu dużej ilości czosnku mozna ją porzuć i ten zapach się niweluje  Sprawdziłam to sama 
|
To ja juz chyba wole miec w ustach czosnek niz pietruszke :P Ja w ogole was podziwiam, ze dajecie rade pic ten sok z pietruszki...
Cytat:
Napisane przez gosius91
Dziś mamy piątek trzynastego -
tata zrobił kapustkę, idę chyba sobie nałożyć - dzisiaj powiedziałam, że mam lenia - nie robię nic. Bo nie wiem od czego mnie brzuch boli, tak ciągnie jakby...
|
Mnie tak czasami ciagnie... Nie jest to jakis mega silny bol, taki jak pare dni przed okresem. Biore sobie wtedy magnez i przechodzi.
Cytat:
Napisane przez kaorlak
Tych nigdy nie próbowałam. Do kąpieli do ok. 1 roku emolium (Misia miała bardzo suchą skórę), do pupy Linomag (A+E lub z tlenkiem cynku) w słoiczku. Na odparzenia Alantan lub Linomag Maść. I tyle 
|
A w ogole chcialam podpytac czy te plyny apteczne (przykladowo Emolium) sa rzeczywiscie lepsze i warto je kupowac, czy tylko wtedy kiedy dziecko ma jakies problemy ze skora?
Cytat:
Napisane przez Magdi555
Ja miałam jedna paczkę tych newborn (1), a potem leciałam z dwójką. Używałam Pampersa.
Teraz rozmyślam nad wielorazowymi
Witaj 
|
Chcesz wielrazowe od samego poczatku? Ja myslalam, ze sie zmienia dopiero kolo 1,5 roku jak chcesz dziecko odzwyczajac czlkiem od pieluch.
My wczoraj bylismy u znajomych co im sie wlasnie coreczka urodzila. Przesliczna
Kolezanka polecila mi pare fajnych rzeczy dla dzidziusia.
Przykladowo taka firme z ciuszkami careto. Jak macie znajomych w stanach to warto zamowic, bo sliczne ciuszki maja, i niezle ceny. Kolezanka twierdzi, ze jakosc tez super.
Kasianku, dla Ciebie specjalnie znalazlam http://www.carters.com/carters-baby-...V_121B693.html
|