Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-13, 12:23   #243
Pallas Ril
Rozeznanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Jezu dziewczyny, was zstawic na zamkniecie watku to jakas masakra jest... Tyle do nadrabiania

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Witam się i ja tutaj

Widze,że pisałyście o AleksandrzeU nas zostaje Alek lub Leoś jak na razie

Dziękuje choć ja już 6kg na plusie mam

Menia za ruchy!!!
Pomarańczko gratulacje córy

heh ale tak się zastanawiam,czy bedzie jakiś przypadek u Nas na forum,że jednak z dziewczynki zrobi się chłopczyk i odwrotnie
Z tego co slyszalam, to predzej sie chlopak zamieni w dziewczynke niz na odwrot (pepowina miedzy nogami lub przerost lechtaczki).

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Muff dzięki
Nikii no niby się nie stało nic ale maly strasznego ma siniaka przy oku. Cale szczęście że w oko mu nic się nie stało bo rączka na ręcznik wystawała i chyba o to uderzył.
Mnie zaś caly bok bolał i teraz dol brzucha.
Wypiłam melisę i się uspokoilam trochę.
Ech szkoda gadać. Samemu se krzywdę zrobić i dziecku przy okazji.
Najwazniejsze, ze nic powaznego sie nie stalo

Moja kolezanka kiedys kapala dzieciaczka i on tak strasznie machal reka, az w koncu sie uderzyl o wanienke i na nastepny dzien okazalo sie ze reka zlamana! A w szpitalu ich wzieli za jakas patologie co sie zneca nad dzieckiem i nie za bardzo chcieli dziecko wypuscic do domu. Musieli przeyjezdzac inni czlonkowie rodziny i zeznawac, ze sie dobrze dzieckiem zamuja. No normalnie cyrk na kolkach. Teraz kolezanka sie boi jezdzic z dzieckiem do szpitala :/

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Witam sie

U mnie w laboratorium sama kobitka powiedziala zebym sobie wziela cytrynke jak bede robic glukoze ale ja jestem pozytywnie nastawiona na to badanie przeciez lubie slodkie

Dzis i ja mialam sen erotyczny a w roli glownej Khal Drogo z Gry o tron Justyna bedzie wiedziala kto to z zyciu sie nie podejrzewalam o takie pierwotne instynkty ale sen byl za☠☠☠isty do tego stopnia ze pierwszy raz od nie wiem kiedy nie bylam w nocy siku bo jak sie przebudzalam to bylo "szybko szybko moze jeszcze sie przysni" szczegolow nie bede opisywala, moze Ramona znajdzie stosowna emotikone

Milego dnia mamusie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jestem zazdrosna!!!

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Jak lubicie pietruszkę, natkę to po zjedzeniu dużej ilości czosnku mozna ją porzuć i ten zapach się niweluje Sprawdziłam to sama
To ja juz chyba wole miec w ustach czosnek niz pietruszke :P Ja w ogole was podziwiam, ze dajecie rade pic ten sok z pietruszki...

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dziś mamy piątek trzynastego -

tata zrobił kapustkę, idę chyba sobie nałożyć - dzisiaj powiedziałam, że mam lenia - nie robię nic. Bo nie wiem od czego mnie brzuch boli, tak ciągnie jakby...
Mnie tak czasami ciagnie... Nie jest to jakis mega silny bol, taki jak pare dni przed okresem. Biore sobie wtedy magnez i przechodzi.

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Tych nigdy nie próbowałam. Do kąpieli do ok. 1 roku emolium (Misia miała bardzo suchą skórę), do pupy Linomag (A+E lub z tlenkiem cynku) w słoiczku. Na odparzenia Alantan lub Linomag Maść. I tyle
A w ogole chcialam podpytac czy te plyny apteczne (przykladowo Emolium) sa rzeczywiscie lepsze i warto je kupowac, czy tylko wtedy kiedy dziecko ma jakies problemy ze skora?

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Ja miałam jedna paczkę tych newborn (1), a potem leciałam z dwójką. Używałam Pampersa.
Teraz rozmyślam nad wielorazowymi

Witaj
Chcesz wielrazowe od samego poczatku? Ja myslalam, ze sie zmienia dopiero kolo 1,5 roku jak chcesz dziecko odzwyczajac czlkiem od pieluch.

My wczoraj bylismy u znajomych co im sie wlasnie coreczka urodzila. Przesliczna
Kolezanka polecila mi pare fajnych rzeczy dla dzidziusia.

Przykladowo taka firme z ciuszkami careto. Jak macie znajomych w stanach to warto zamowic, bo sliczne ciuszki maja, i niezle ceny. Kolezanka twierdzi, ze jakosc tez super.

Kasianku, dla Ciebie specjalnie znalazlam http://www.carters.com/carters-baby-...V_121B693.html