Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 12:10   #1010
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

za ile?

wiem, że nie ucieknie ;p (choć czesciowo tak, bo bilety straca wazność ;p )

zdarzylo sie Wam kiedyś z mm jak odpakowałyście to było w takiej kulce? w sensie tak jakby sklejone, a po naciśnieciu normalnie sie proszek zrobił? data waznosci ok, a wczesniej mi sie tak nie zdarzalo, ma to jakies znaczenie?

MYA- jak masz mozliwosc to kup w aptece antidol, bardzo dobre tabsy na bol zeba, ale jak masz nerwy na wierzchu albo cos to mogą nie pomóc. mi pomogły zanim sentystka zrobila mi kanalowe, wiec uwazam ze sa naprawde dobre raz sie nimi "nacpalam", ale mialam ból w wielkanoc i wszedzie zamkniete wzielam 3 op i nie bolal przez 4 dni ;p ale to bylaa głupota, tylre naraz wziac ;p
3 opakowania od nocy mnie nie boli, jadę na ibupromie sprint caps co 3-4h , na paście do zębów i antybiotyku. Do tego mam fraiparynę dalej w zastrzykach i tardyferon i ogólnie to żyć nie umierać Wczoraj miałam kryzys swoją drogą. Zaczęłam płakać nad zasrzykiem, bo nie mogłam zrobić bo bolało dzisiaj na spokojnie zrobiłam i zauważuyłam że pod złym kątem igłę wbijałam wczoraj ale jeszcze 4 sztuki
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie Ja już nie daję rady...
Chodzi o karmienie piersią i przybieranie na wadze.
Kubuś je bardzo często i mam wrażenie, że dużo. Położna co do nas przychodzi uparła się, że mamy co tydzien przyjezdzac na ważenie małego do szpitala.
Jak się urodził ważył 4020, ale w szpitalu sporo stracił (wymiotował wodami itp) i jak wychodziliśmy to miał 3720, jak pojechaliśmy po 1 tygodniu na ważenie to miał 3740 i jak byliśmy po kolejnym tygodniu (ponad) to przybrał i miał 3830...
Nie przejmowałam się bo nie ryczał nam co chwila, jadł i w miarę spał ( w nocy czasem około 4 godzin), ale od dwóch nocy jest coś nie tak :/ Baaardzo często je, przy cycku zaczyna płakać i wydzierać się, jak zje to pośpi max pół godziny i znowu krzyczy :/ Pokarm mam, ale ja już nie wiem - może za mało dla niego?
Wczoraj mąż kupił mleko Enfamil (takie w gotowych butelkach po 60ml) i zastanawiam się, czy mu nie podać
A jeśli tak to kiedy ? i ile razy dziennie? Nie chcę rezygnować z karmienia piersią pomożecie?
A może ściągnij sobie mleczko do laktatora i dawaj mu z butelki? Wtedy będziesz widziała ile zjada ja tak robiłam. A dopiero potem mm Biedulek.

Zapomniałam się wczoraj pochwalić, że Ulka przybrała w tydzień 180g tak się cieszę
I ma wypukłe cycuszki, musze tego pilnować bo jak się zrobi obrzęk to mam owinąć lekiem i folią

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora