2013-12-13, 14:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14
a ja i owszem - za urodzenie Julii dostałam 1200 zł, za każdy pobyt w szpitalu dostałam kasę od dnia, za skręcone kolano dostałam odszkodowanie...  są też tam przykre zdarzenia typu śmierć rodziców czy teściów no i inne takie...
|
i człowiek śpi spokojnie
ubezpieczenie domu też mamy
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Kacperek od koleżanki ma 1,5 tygodnia i najwyraźniej poprzestawiała mu się noc z dniem (o ile można o tym mówić u noworodka). W nocy nie chce spać i dużo płacze, a w dzień śpi jak zabity. Czy którejś z Was dziecko też tak miało?Można coś z tym zrobić u takiego noworodka, czy przeczekać?
|
ja od początku w ciągu dnia, nawet jak spała, zachowywałam się normalnie, tzn włączony tv czy radio, normalnie rozmawialiśmy, toczyło się życie
wieczorem, po kąpieli, lampka, wyciszenie,w nocy też lampka i jak najmiej rozmów, z reguły w ciszy zmieniałam pieluchę, czy karmiłam co nei znaczy, że nei przytulałam czy całowałam
Cytat:
Napisane przez maharet1092
Uzywacie plynow do plukania przy dzieciecych rzeczach?
|
my tylko w proszku dla dzieci, ale powiem szczerze, że raz zdarzyło mi się uprac Mai rzeczy z naszymi i zamiast Jej proszku poszedł nasz i płyn do płukania, nic się nei stało więc pewnie jak skończy się dziecięcy proszk to już nei będziemy dokupywać
|
|
|