Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 14:37   #504
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Dziekuje Wam bardzo za troske
milo mi ogromnie, ze o mnie pamietacie i myslicie.

U mnie niestety nie jest dobrze, mam PIH (gestoze, zatrucie ciazowe lub jak to tam jeszcze nazywacie), wiec wiecej czasu spedzam w szpitalu niz w domu.
Nie odzywalam sie, bo musialam sie pozbierac i poczynic pewne przygotowania siebie, ew wyprawki itp. Plan byl taki, ze jesli moje cisnienie bedzie roslo, a wyniki jeszze sie pogorsza, to mnie przetransportuja z mojej wyspy do Southampton, gdzie dziecko bedzie mialo wieksze szanse przezyc. Obecnie jestem w 26tc +2d. Plan jest taki, aby dotrwac do Swiat, czyli 28tc, a pozniej ewentualnie dalej do 31-32tc. Wtedy mnie nigdzie nie odesla, a ja nie bede odseparowana od meza i synka na Swieta. Mam zalecone lezec itd, akurat mam przerwe od szpitala do czwartku. Wysokie cisnienie to nie jedyny problem, bo przeplywy maciczno-lozyskowe nie sa za dobre i na razie co tydzien mam robiony doppler. Mam nadzieje, ze sie nie pogorsza, bo na to, zeby moje cisnienie wyniki i przeplywy mialy sie polepszyc nie ma szans.

Odezwalabym sie kilka dni wczesniej, ale moj Antos jest taki chory miew skoki temperatury do 40.0 −40.4 i nie mam po prostu glowy do niczego.

Odezwe sie jak bede mogla. Na razie przygotowan do Swiat u mnie nie ma , wszystko lezy i kwiczy.
Dobrze, że się odezwałaś Cały czas trzymam kciuki za was! Trzymaj się w dwupaku przynajmniej do stycznia. Święta szybko zlecą i zaraz styczeń
A świętami się nie przejmuj, oszczędzaj się jak najwięcej, bo inaczej .

Co do zakupów. Odwiedziłam lumpeks. Oczywiście koszuli znowu brak Będę musiała się wykosztować w tekstilu
Ale kupiłam żółty sweterek z kołnierzykiem , szare śpioszki i fajny gruby kaftanik. Aa... i ręczniczek z kapturkiem
Dla siebie jeden sweterek (ujdzie na święta ) i bluzę
Na pocieszenie dla tż skarpetki (nowe - nie z lumpa )

A wiecie co? Wkurzyłam się Wczoraj zamówiłam przewijak, a dzisiaj dostaję wiadomość od sprzedawcy, że akurat nie ma i dojdą dopiero w czwartek
Czyli prawdopodobnie nie dostanę go nawet przed świętami
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora